En rolig händelse på BB!

Första natten på BB så skulle en barnmorska ta tempen på lillan vid ett tiden ungefär, hon kom och hämtade lillan och tog med henne ut för temptagning. När hon kom tillbaka så var det dags för amning och jag ville ha henne på den sidan om mig som var utåt rummet till. Så BM drog upp en sån där "järnsida" på sängen för att hon inte skulle kunna ramla ner.

Jag somnade om och vaknade igen vid tretiden och var så kissnödig så jag trodde jag skulle dö. Inser när jag är halvsittande i sängen att jag måste få ner sidan som hon fällt upp. Och jag lyckas verkligen inte. Håller på i några minuter innan jag får liv i Petter som sömndrucken och yrvaken inte heller lyckas klura ut hur vi ska få bort sidan. Det hela slutar alltså med att jag måste ringa på larmknappen och få hjälp av en BM för att ta mig ur sängen och in på toa! Haha!

Vi skrattade gott alla tre!


Stina

Så har vi bestämt oss för ett namn till lillasyster! Nu heter hon officiellt STINA KÄLLÅKER. Familjen velig har velat fram och tillbaka men nu har vi bestämt oss, det där med namn tycker jag är helt och hållet omöjligt. Finns hur många fina som helst så helst skulle jag vilja skaffa 20 barn så jag kan använda alla namn som jag vill! ;) Och så kanske 10 till så Petter får de namn han vill ha med, för det är ju knappast samma namn som vi har fallit för. Nu gillar vi båda Stina och då får det bli det! Och grejen är också den att våran lilla prinsessa ser ut som en Stina! En riktigt busig och filurig Stina!


Så välkommen till oss lilla fina Stina!

Idol

Jag erkänner, jag är fast i idolträsket återigen! Men det gör mig inget! Jag lär väl ändå hamna i soffan och amma några minuter av programmet hela hösten så...;)

Och faktiskt så tycker jag det är bra. Jag gillar Idol, så det så!



Update

Vi har varit hemma från BB i en vecka och en dag kan man väl säga. Det har varit blandade känslor och upplevelser under denna vecka. Jag ska försöka ge en liten update nu. De första dagarna hemma märktes det tydligt att vi alla var trötta, speciellt Elvira. Och det är klart att man inte kan förvänta sig annat, dels var hon verkligen trött eftersom hon missat massa sömn iom att hon vaknade när vi skulle åka vid klockan halv fem på fredag morgonen och inte sov mer sedan, men förutom det var hon också febrig och förkyld vilket gjorde henne ännu mer hängig. Sedan så hade det ju skett en megastor förändring för henne, hon var inte längre ensamt barn, hade inte hela familjens uppmärksamhet och detta hade skett bara över en natt. Klart hon var tvungen att testa oss. Och det gör hon fortfarande men det går MYCKET bättre nu!

Jag har haft lite känslomässig bergochdalbana själv, det är mycket som händer i en och det har jag tydligt märkt av den här gången, tror inte jag gjorde det med Ia. Ena stunden jättelycklig och tillfreds, andra stunden livrädd och otillräcklig... Tur att jag har min klippa att luta mig mot när det är jobbigt, känner att vi varit ett riktigt team denna veckan som gått.

Bebisen då, eller lillasyster, eller Eva-Matilda, eller Elsa-Stina!!, nej hon har inte fått något namn än! Hon sköter sig exemplariskt iaf, hon låter knappt alls, verkar mestadels nöjd med situationen bara hon får mat, får rapa och kräkas och bajsa lite emellanåt och övrig tid sova i någons famn eller i vagnen! Amningen fungerar mycket bra även om jag är dundertrött, men det är väl bara att inse att det är dundertrött jag kommer vara nu ett bra tag framöver. Men med två underbara döttrar och en underbar make så kan jag leva med det. Utan problem! (Men jag kommer nog ändå gnälla här en eller två gånger då och då.. bara så ni vet! )

Petter har varit hemma en del och jobbat en del. Visst skulle jag vilja att han var hemma helt hela två veckor, men eftersom jag vet hur han känner så är det okej. Så länge jag får avlastning när jag behöver och stöd den tid han är hemma. Men efter dagar som idag, när vi varit hemma hela dagen tillsammans hela familjen och bara myst med höstrusket utanför fönstren så önskar jag att det fanns fler av dessa dagar och inser också hur mycket jag ska uppskatta varje tillfälle vi får att vara hemma en helt vanlig vardag tillsammans. Det är UNDERBART!

Emma och Elin har varit här i helgen och som vanlig när min familj hälsar på och åker hem igen så blir det oerhört ledsamt och ensamt. Det är sjukt hur mycket jag saknar att leva nära dem, så där nära så att man kan ses spontant  och ofta. Och den känslan växer sig nästan omänskligt stor när de varit här eller jag har varit där. Då är det jobbigt.
Hursomhelst så hade min stora sessa en underbar helg med sina mostrar som hon verkligen älskar över allt annat, det märks så himla tydligt! Och  jag har fått kvalitetstid med mina lillasystrar även om jag också fått tid till att vila och sova några extra timmar vilket jag är oerhört tacksam för! Vad vore livet utan mina fantastiska systrar, och min fina lillebror med såklart?!

Nu vet ni lite om vad som hänt/händer här hos oss i torpet, vi lever det goda livet och mår bra! Vi njuter av vår nya familjemedlem och tar hand om varandra! Precis som det ska vara, i den bubbla som det är helt och hållet tillåtet att leva i när livet förändras som det gjort hos oss!


Kärlek till er! / Anna

Your choice!





Blond eller mörk?!

Detta hår..

Så här är det. Antingen beställer jag tid hos frissan och fixar håret blont. Och då menar jag blont. Inte så här pissigt mittemellan blont som det är just nu. Riktigt blonda slingor. Som jag såg ut när jag träffade Petter. Eller. Så köper jag en mörk färg och slänger i. Och blir mörk igen. Som på bröllopet.

Eftersom jag inte kan bestämma mig så får ni göra det åt mig! TIlls imorgon. För jag måste göra något!

Blond eller mörk?!



Mycket..

Det finns mycket att skriva till er om, men saken är den att jag orkar inte skriva något alls. Eller orkar och orkar, jag prioriterar annorlunda helt enkelt.. Jag får återkomma med en uppdatering när jag känner för det helt enkelt.

Allt är bra iaf och det är juhuvudsaken!


Lyckorus

Det är helt sjukt. Att jag sitter här på mitt rum på BB och tittar på en liten liten prinsessa. En lillasyster så söt som socker. Så perfekt. I förrgår kändes det som att det aldrig skulle starta, som att jag skulle gå över två veckor minst. Därför var det så häftigt att få uppleva det jag gjorde igår natt. Vaknade som vanligt och var kissnödig, vidare ut till köket för att dricka, och då gick vattnet. Tror det tog ett tag både för mig och p att förstå att nu händer det. Vi ska få barn!

Nyss frågade personalen mig om vilket "betyg" jag ger min förlossning. Det ska man tydligen göra. 1-10. 10 är högsta möjliga poäng. Det är svårt. Men mitt svar blev 7. För hur jag än slets mellan hopp och förtvivlan, trots att jag hörde ordet kejsarsnitt nämnas både tre och fyra gånger så orkade jag. Jag orkade trots tillstånd av uppgivenhet, frustration och trötthet. Och det var så jäkla häftigt. När man har så ont att man tror att man ska dö och barnmorskan säger att nu tar du i för kung och fosterland för på nästa värk kommer den. (iofs tog det jäkligt lång tid innan den värken kom..) Sen har du inte ont mer. Det slutar göra ont så fort den är ute! Och det är det som är det sjuka. Hur jäkla ont det än gjorde, hur mycket jag än trodde att jag skulle dö så precis i samma sekund som hon kom ut precis då var allt som vanligt igen. (i stort sett... ) Helt ofattbart.

Jag ska ta mig tid att skriva en förlossningsberättelse så småningom. Just nu orkar jag inte. Men utan min fantastiske prins P och den fina fina personalen som fanns här igår så hade det inte gått. Jag är så tacksam för ditt stöd och din hjälp under förlossningen.

Nu börjar livet som tvåbarnsföräldrar för oss, det kommer bli en sjukt spännande och rolig tid, det är jag helt säker på. Hur skulle det kunna bli något annat med två fantastiska prinsessor?!

Tack för alla lyckönskningar och gratulationer! TACK!!


ett smakprov


Jag hinner!

Visst ser ni, jag hinner skriva här och säga att vi åker in nu. Men dock är det osäkert och vi kanske kommer hem igen. Men vi gör ett försök. Skulle upp och kissa och tyckte det kom lite väl snabbt, fortsatte sedan att rinna när jag gick och drack vatten, och har fortsatt så i en timme nu. Pratat med förlossningen så nu drar vi!

Håll tummarna!


Kram!

Barnvakt..

Idag önskar jag att jag inte behövde engagera mig i någon annan än mig själv. Skulle behöva ligga i soffan hela dagen och sova. Har sovit som skit i natt. Halv sex somnade jag första gången...

Men jag ska ta mig in till stan och göra några måsten innan jag hämtar lillan på dagis. Sen kanske hon tycker att vi kan titta på nya filmen som hon fick av farmor och farfar i namnsdagspresent igår.. då blir det iaf en timmes vila på em. Sen får jag helt enkelt stå ut tills P kommer hem. Suck. Om det inte bara jävlades, om det kunde vara på riktigt.. då vore det ju värt det iaf!;)

Valet..

Jag har valt. Iofs har jag nog valt för längesen. Tycker det är rätt kul med politik, det är nog därför jag har läst två års samhällsvetenskap på universitetet.. när jag tänker efter.
Dock är jag duktig nu med att inte diskutera med allt och alla. Jag och P diskuterar, massa politik just nu, men annars är jag rätt tyst. Vilket känns bra. Tror de flesta i min omgiv´ning röstar annorlunda än mig. Och jag är lite jobbig för jag vill ju jämt ha rätt så jag har svårt att ge mig i en argumentation! ;)



Imorgon lägger jag min röst. Avklarat!

Pippis fina tröja

jag älskar den fina pippitröjan som Ia fått av Yvonne. Ni vet en sån där med röda och blåa ränder. Hon älskade den också sist hon hade den på sig. Idag tog jag fram den och tyckte det passade bra med lite varmare tröja när det inte var nåt höjdarväder.

Nu blev det inte som jag hade tänkt. Ni som sett Lotta på bråkmakargatan kan ju nu gissa vad Ia sa när jag visade tröjan!!


Undrar om vi ska införa filmförbud här hemma!?

jaha

Kom just på att idag är dagen som vi fick som datum för BF allra först. Sen flyttades det fram till den 20de efter UL. Men vem vet?! Hoppas kan man ju iaf!
Enligt en fröken på dagis så fick jag idag beskedet om att det blir en pojke och att jag inte kommer gå över tiden. Det såg hon på mina läppar! YES! Dåså!

Tisdag, fem dagar kvar..

Börjar kännas som om det kanske inte kommer nån bebis alls... suck pust stön. Får man vara trött på att vara gravid, för isf är jag det! Inte för att jag vill gnälla men nu vill jag börja vårt liv som fyra i familjen!
Kan nog inte räkna med att få sova på nätterna efter en förlossning heller, men då behöver man ju inte vakna av att man har ont överallt iaf! Och möjligheten till sömn finns ju även då P kan avlösa mig ibland. Ska bli skönt.


Idag händer inte mycket. Umgåtts, myser med ia och småfixar hemma. Köttfärsgratäng till middag när maken kommit hem. Sen soffan gissar jag. Det är väl vad min kropp pallar.

Karol gissar på idag, jag håller tummarna för att hon har högst ett dygns felmarginal;)


Ciao!

Måndag igen och 6 dagar kvar till BF.

Jaha, vi sitter uppe och väntar på att P ska komma hem. Egentligen är han ledig hela dagen men så kär som han är i sitt jobb så kunde han självklart inte hålla sig därifrån hela dagen. Skulle jobba ett par timmar, nu är det fyra.. men men, nån gång kanske han kommer hem om vi har tur. Som tur är är vi rätt vana att ha det så här. Hoppas och se fram emot och så förstå att det inte blir som vi tänkt.. :(
Jag kikar lite på nätet och Ia går runt och fixar lite med leksaker. Planen för dagen är väl att storstäda hennes rum, och hon vill gärna börja nu! Kul att hon är på!

I övrigt händer det inte mycket. Jag samlar mycket vätska nu tycker jag och känner mig väldigt pluffsig.. Har fått tagit av mig både förlovnings och vigselringen nu men med tanke på hur jag såg ut på slutet med Ia så är det här ingenting än! Få se hur mycket mer som kommer!

Så klart man hoppas det ska hända nu, är jobbigt att inte sova bra och att vara ständigt trött. Sen å andra sidan är det ju absolut inte säkert att det blir bättre när bebis är här. Men på något sätt intalar jag mig att den tröttheten ändå är bättre på något vis.

Hursomhelst så gissar jag att jag inte på något sätt kan bestämma eller påverka att det ska sätta igång, så jag försöker att inte tänka på det så mycket.. svårt men nödvändigt! Max är ju iaf tre veckor till. (Vilket iofs känns som en HEL evighet!!).

Nähä, städa barnrum var det!


Ciao / A

ALV

Idag fick bli en dag med tjejmys på ALV. Lena hörde av sig imorse och vi hängde på för att fördriva tiden lite grann. Petter passade på att börja med källaren under tiden.

Vi har hunnit med att besöka Dadda, laga mat, tittat på Alvas kyckling, åkt häst och vagn och som sagt ALV. Nu är Elvira över hos Alva och leker, tanken var att dé skulle vara här men Ia blev tokig och sur så då blev det hos Larssons/Karlssons. Undrar om Lena vet hur TACKSAM jag är för all avlastning och hjälp jag fått med Ia under en längre period nu. Det är så skönt att kunna lägga sig en stund emellanåt och det har jag verkligen kunnat! Tack tack tack! ;)

Snart är det väl dags för kvällen här i torpet. Ska bara dammsuga av.. och slänga i en tvätt till. Hoppas jag inte är hemma hela dagen imorgon..

/ Anna

Snart så blir det bus!;)

När magen är borta och jag är hemma igen så ska jag och Elvira busa och leka som aldrig förr. Det känns som jag har en hel sommar att ta igen med henne och lek så det räcker och blir över i flera år. Igår och i natt bröt jag ihop och kände mig som världens sämsta mamma.. när hon vill att jag ska jaga henne och busa så orkar jag utan att det gör ont i fem minuter sen gör det så ont i höft och rygg att jag bara vill gråta... Stackars lilla älsklingen!


Trodde verkligen vi var på väg in i natt. Hade värkar hela kvällen igår och mådde dåligt... men tog två alvedon och då avtog det ganska snabbt. sovit dåligt som vanligt med några värkar då och då men absolut inget regelbundet. Dessa förbaskade förvärkar. Suck.

Idag gick vi upp och åt frukost, mös en stund i soffan med nalle puh som sällskap och sedan kom Lena och Alva in och lekte och fikade lite. Lena tog med Ia in till dem en stund för lekning men nu har hon anlänt hem igen eftersom det blev massa bråk! Hon har lagt sig i soffan och kollar på Musse nu, vi ska strax gå ut och cykla samt åka till affären!

Förhoppningsvis har vi Pappa/make hemma om ett par timmar och då ska jag försöka sova en stund. Pappan har lovat Ian att åka fyrhjuling när han kommer hem, gissa om hon ser fram emot det!

Matförslag till ´kvällen någon?!

Vi gjorde jättegod mat igår, kycklingfajitas! Ska bjuda på recept senare.. det var topp tre just nu, lätt!


Kärlek /A

Still at home..

Undrar om jag kommer hinna skriva här innan vi åker in till Västervik?! Undrar hur bråttom vi kommer ha?! Jag inbillar ju mig att vi ska ha is i magen den här gången och att jag ska försöka stå ut så länge som möjligt hemma. Eftersom det är betydligt lättare att slappna av här än på ett förlossningsrum. Men tänk om det går megafort den här gången då? Tänk om de 40 timmar jag kallt räknar med (som förra), inte alls stämmer utan det istället handlar om fyra? Då är det ju lite bråttom...

Förmodligen löser det sig nog rätt bra skulle jag tro! Jag är inte mycket orolig iaf!

Elvira och jag har varit duktiga i eftermiddag och bakat över 100 bullar, goda bullar! Duktiga oss! Och det gick smärtfritt med, både hon och jag var jätteduktiga! Även om jag fick dunderont mot slutet, men då passade det ju så bra att P kom hem och hjälpte till med det sista och även fixade maten! Teamwork, sånt gillar jag!

Nu ska jag ner och hänga en tvätt samt packa alla dessa bullar innan det är dags att krypa ner i sängen. Imorgon tror jag att jag ska bege mig mot staden och rösta. Så har jag det ur världen, för att missa att rösta det skulle knäcka mig rejält. Är man samhällsvetare och samhällslärare så är man. Så det så.

Sov gott allesammans!

All you need is love!  / A

Detta härj

Just nu stör jag ihjäl mig på allt gnällande om vårt väder. Personer som ältar över att de tycker det varit en dålig sommar, att det är så kallt nu etc. Herregud. Finns det inte andra saker att lägga sin energi på, saker som faktiskt går att påverka. För är det något som inte går att påverka så är det väl vädret. Det är ju bara att tacka och ta emot.

Och enligt mig så har det varit en kanon sommar! Jag kan faktiskt intekomma ihåg när det var så varmt som vi hade det ett tag senast. I övrigt så har det väl varit som man kan förvänta sig. Svensk sommar. Lite regn, lite dåligt, lite fint, lagom varmt etc. Vill man ha 40 grader och sol varje dag ska man nog fundera på att flytta, för så ser inte våran klimatzon ut! ;)

Och just nu tycker jag vi blir bjudna på en fantastisk sensommar/höst. Må hända att det är lite kallare än normalt, men vad sjutton vi har nästan 20 grader, solen skiner varje dag och luften är hög och frisk!

Jag tycker att man ska tänka så att man får ta det för vad det är. Regnar det och är kallt så stanna inne, tänd ljus och mys inomhus. Är det fint så passa på att gå ut och bara njut! För den delen så kan det vara ganska roligt att gå ut och hoppa i vattenpölarna en regning dag oxå!


I övrigt har jag mycket förvärkar, men tror inte att något är på G än. Tyvärr. Tycker ni tippade på sena datum:( Vill ju iväg NU!


Kärlek! / A

Vad tror ni!?

Sa just till Petter att om jag ska fortsätta ha så här ont så ger jag upp om ett par dagar, då lägger jag mig i sängen och ligger kvar där tills bebisen är ute. Så det så.
Kollade på statistik för min blogg, ni är rätt många som är inne och läser om mitt/vårt liv varje dag! Kul! Men nu tänkte jag ni skulle ge er tillkänna och även tippa på när våran bebis tittar ut. Mamma har redan tippat ju, hon tippade idag, och det blev ju en miss! Men det kan ju vara lite kul!
Så kommentera nu, ALLA, och gissa datum. Beräknat är ju 20 september. Alltså om exakt två veckor!


Nu lägger jag mig så ser jag fram emot att vakna och läsa era kommentarer imorgon;)

Natti!

/A

Fy sjutton!

Igår eftermiddag började jag läsa en bok. "en sorts kärlek". Jag hade fått låna den av Lizette. Hon hade skrivit på den att den var beroendeframkallande men irriterande.  Jag tänkte ge den en chans. Klockan elva igår kväll slog jag igen den med rödgråtna svullna ögon, ett hjärta som värkte och totalt slut i huvudet. Herregud vilken bok.

Historien var så himla rörande och känsloframkallande. Vissa bitar (den var ganska grov i vissa lägen) tycker jag var mindre bra men heltheten gör den till en av mina favoritböcker. Jag kan säga att Petter på slutet satt och svor över ömig och tyckte att jag skulle sluta läsa eftersom jag tjöt som en hel arme här nere i soffan..
När jag äntligen fick krypa ner hos Ia i sängen så kunde jag inte krama henne nog hårt och viska nog många gånger hur mycket jag älskar henne! Kärleken till ett barn är gränslös, fantastisk och helt obeskrivligt stark. Måste upplevas för att förstås.

Alltså: "En sorts kärlek" av Ray Kluun. Ge den ett försök, men se till att vara ledig så du kan sträckläsa.. det går inte att sluta!

Kom!

Kom lilla bebisen, kom! Vi längtar efter dig! (och jag vill kunna röra mig smärtfritt igen).

Kom kom kom!

Snart kväller..

Härlig dag idag. Efter att Alva gått hem så har vi myst med pannkakor, barnprogram och nu på slutet har vi roat oss i trädgården. Cyklat, gått på barnvagnspromenad, gjort sandslott och gungat. Härligt!
Nu har vi precis kommit in och planen är att varva ner en stund tills petter kommer hem vid halv sju, då blir det en timmes kamp att få henne att somna, för sen har vi tänkt njuta av hemgjort kantarellpizza framför Sverige -  Ungern.
Ska försöka att inte bryta ihop om planen kraschar....


Nu är det helg!

Härligt!

Två treåringar...

Jag är barnvakt åt Alva. Det är rätt intressant att glida runt här och småfixa och samtidigt lyssna på tjejorna. Nyss hittade Elvira två godishalsband. Hon gav ett till Alva och sa att hon fick det. Alva: "Får jag ta med det hem till mig?" Ia: "Jaaa" Alva: "Då får du komma hem till mig och leka nån dag"... Haha, mutor eller vad?

Nu sitter de med varsin tutte och snutte i soffan och tittar på Lotta. Och kommenterar allt som sägs och görs.. gulle!

Jag har redan hunnit med att göra morgon, ta reda på all tvätt som ockuperat badrummet. Så nu kan jag med gott samvete sitta här en stund. Få se vad vi gör med resten av dagen. Pannkakor står på matsedeln iaf! Och det lär inte Elvira glömma!!


Vilken natt...

Jag tyckte ju att Ia var lite hängig och hostig igår när jag hämtade henne på dagis, men eftermiddagen gick relativt bra och jag bestämde mig för att se hur hon skulle vara imorse innan jag ställde in dagis för idag. Men vad fel jag hade. Hon somnade hos mig i min säng runt nio. Vid halv tio var hon kokhet o när hon vaknade igen strax efter tio tog vi tempen som visade på 38.5, då fick hon ipren för att kunna komma till ro och få sova. Hostade så hon nästan kräktes. Sen har natten varit helt hysterisk. Jag tror jag somnade första gången halv tre. Då hade Petter och jag flyttat in madrassen till sidan av sängen så att Petter kunde sova där. Dels för att jag och Ia skulle få mer rum i sängen men även för att han skulle kunna få sova när han skulle upp och jobba. Ia andades som om hon sprungit ett helt marathon och jag hade svårt att koppla bort att inte lyssna så att allt var lungt. Hon vaknade med jämna mellanrum, ville ha välling, medicin, nässpray, ville ha lampan tänd, ville att jag skulle killa på hennes rygg etc. Och så slumrade hon, typ tio minuter!

Vid fyra var vi upp på kissepaus och sen hann hon sova till halv fem innan hon hysteriskt började skrika: "Mamma min bamse, jag måste ha min bamse, som Lotta på bråkmakargatan!" "Var är min BAMMMMMSSSSSSEEEEEEEEE????". Haha, kunde inte låta bli att le samtidigt som jag förbannade detta eftersom jag inte sett till denna bamse på ett halvår, hur skulle jag hitta den nu, helt slut av sömnbrist... jaja jag förstod att jag inte hade så mycket itll val så upp och iväg till hennes rum, och tack och lov, längst ner i leksakskorgen fanns den! Tillbaka och räckte den till henne som så nöjt log och kramade den och sa " MIN BAMSE, nu kan jag sova mamma!" Bestämde mig för att ge henne ipren igen då hon var kokhet och när vi ändå var helt vakna. Hon tog den duktig som hon är och efter det tror jag vi sovit hyfsat. Dock med vällingbreak vid sju när Petter gick upp för att jobba.

Therese har varit här och lämnat en saccosäck på trappan som Ia skulle få låna, och jag lovar det var bättre än julafton, nu ligger hon nerbäddad i den, med fruktfat och snuttar och bamsen. Tittar på barnprogram. Jag har hunnit hänga ut alla täcken och kuddar på altanen, vädrar i sovrummet (precis som mamma alltid gjorde när vi var sjuka...), plockat undan nattens kaos och nu ska jag göra henne sällskap en stund. Tror ändå jag kan få lite gjort idag om jag har tur! Det vore kanon!

Synd bara att det är kanonväder. Men somnar hon sen så sätter jag mig ute och får frisk höstluft ner i mina lungor! Det känns bra!


Trevlig dag allihopa!


Då var det september då..

Idag är det första september. Alltså är det nu den månad när vår lill? bebis borde komma. Med största sannolikhet. (Annars bryter jag nog ihop när jag tänker efter...). Häftigt. 17 Dagar kvar. 17. Det är inte många. Spännande!

Idag har jag använt min "ensamtid" till att fara in till stan och fika med Ingrid. Längesen vi sågs och det var mycket trevligt att träffas. Åt nog den godaste mackan ever, så det lär bli fler sådana  under mammaledigheten;)

Förbi med tankkort till Petter och nu mellanlandar jag en pyttestund här innan jag ska fara till dagis och hämta hem min prinsessa. Då blir det nog mellis och filmmys en stund innan vi hittar på något skojigit. Funderar på att gå loss med vattenfärg.. vi får se vad skruttan är sugen på! Hon vet ju vad hon vill;)

Ciao!

RSS 2.0