Imorgon så


Hoppsan Kerstin

Huva vad ensamheten slog till ikväll. Precis totalt.
Jag simmade 40 vändor efter jobbet så dagens träning är gjord. Barnen har lagt sej o tv utbudet verkar vara helkasst..

Helg nu tack.


Fredagsmys

Jag gillar det:)


Texter

Textraden "you only hate the road whenyou're missing home" har satt sig hos mej.

Jag gillar den. Och låten. "Let her go" med passanger. Lyssna o njut!

Ni får en bild på byns minstingar, alldeles jätteförtjusta i varandra o söta som socker:)


Vilken dag.

Först! Vad ledsen jag blir när jag ställer en rak och ärlig fråga i bloggen och ingen kommenterar överhuvudtaget. Jag vet ju att många av er har tankar och svar på frågan. och jag skulle ju inte ställa den om jag inte ville ha svar.. 
 
 
Nu! Vilken dag det har varit. Avslutade lördagen med tjejkväll! Min tur att "arrangera" och jag tog stugbyn och spabadet och bastun till hjälp. Tacopaj och chokladfondue och härligt sällskap. Vid halv tolv knallade vi hemåt och jag kom lagom hem när resten av familjen krypit ner i sina sängar. Sovit mycket skönt och fick även ligga kvar i morse när P gick upp med Stina. Vid nio vaknade jag och slog på tvn, låg kvar en stund innan jag gick upp och käkade frukost. 
Utanför sken solen som aldrig förr och vädret gjorde att vi kom ut snabbt! Var sedan ute och småfixade lite ända fram till efter lunch då det var dags fö rmig att åka ut och visa fina kläder! Hemma igen vid halv fem och då tog jag över på hemmaplan när P och E åkte för att spela innebandy. Stina och jag hade kvalitetstid med bad, städ och pannkaksgräddning. Massor av sagor och så så klart sånger innan hon kröp ner. 
Efter det har jag hunnit kört mitt träningspass, sett mästarnas mästare, betalat resan och nu sedan en timme tillbaka ligger jag i sängen och småjobbar lite samtidigt som Leo Gaut rullar på tvn. 
 
Som vanligt en intensiv vecka som står framför mig. Men det fixar vi. Trixet just nu är att hitta tiden för träning varje dag. Men vill man så går det. Och fem minuter är mer än noll minuter. 
 
Kände en otrolig tacksamhet idag, över att få uppleva sånna här dagar. Det var så fint idag så att det nästan kändes overkligt. Drack kaffe på förmiddagen sittande på en filt mot sandlådan tillsammans med bästa vännen. Gick runt byn ett antal gånger med Stina i vagnen och hade solen i ögonen nästan hela tiden. Fåglarna kvittrade och de stora tjejerna lekte ute i flera flera timmar. Petter klippte träd och det var helt fantastiskt: Jag är lycklig att jag har allt det här runt mig! 
 
 
Sov gott! ;) 

Ett problem

Om man ser på sig själv på ett sätt när man tittar i spegeln o ett helt annat när man ser sig på foton. Vilken bild är den som andra ser? Vilken är den rätta?


Det känns..

.. Att det varit en intensiv period nu ett tag. Är trött på kvällarna, för att inte tala om hur svårt det är att komma upp på morgonen!

Känner mig lite nöjd med mig själv ikväll. Tredje kvällen i rad som jag tränar mitt pass. Igår passade jag även på att spelavolleyboll när tjejerna somnade snabbt o P ändå hade möte. Idag hann jag med en promenad med bästisen! Måste passa på när maken är på hemmaplan!

Imorgon blir det vilodag då jag far på me&i träff direkt efter jobbet! Sen påt igen, torsdag, fredag o lördag, heja!

Har ju även blitt ett år äldre. Det bästa med dagen var att ha familjen min o mina systrar med respektive här. Lovely!

Nu längtar jag mycket till påsklovet och en skön ledighet på hemmaplan. Bus o mys o fix!

Nähä, sömn var det som behövdes!


RSS 2.0