Nu så!!

img_6984 (MMS)

Nu så!!


Glasspaus! Det går som på räls! Härliga pr...

img_1276 (MMS)

Glasspaus! Det går som på räls! Härliga prinsessor! Min huvudvärk botade jag med ett glas juice o en kopp kaffe på Petters jobb innan avfärd! Nu känns livet på topp! Vi är på semester!!! Det enda som saknas är petter! MEN vad spännande o komma hem o kanske ha ett nytt kök:) yeahj!!!


Att göra

Det känns ju inte direkt som jag har brist på göromål under den kommande veckan. så jag strukturerar upp det här i bloggen. Mycket på grund av att jag inte har en aning om vart vi har något papper... suck.

Måndag: Äta vid sjöudden på kvällen.

Tisdag: *Banken
           *Städa bilen
           * Tvätta
           * Plocka undan i köket.. ifall...
           * Laga mat och det vanliga

Onsdag: * Börja packa för Dalarna
            * Tvätta
            * Sortera mer barnkläder
            * Me&I träff Västervik

Torsdag:
             * Västerviks sjukhus på återbesök med Ia
             * Packa klart för Vansbro
             *Handla så petter inte behöver tänka på det utan fokusera på bygget.
             *Plocka av lite frukt så inte allt förstörs.
              * Me&I träff i Virserum

Fredag: *Äta frukost
           * Köra bilen 42 långa mil.

Lördag: * Bara njuta och leka med barnen!



TJOHOO!

Ny blogg.

Då var det snart dags. Att ta tag i höstens utmaning. Att börjar träna ordentligt. Med ett mål. Med ett program. Snälla Lizette har fixat ett jättefint program och dagbok till mej och det gör mej bara ännu mer motiverad. Därför startar jag nu en ny blogg (också). Den här finns kvar som vanligt. Den andra fokuserar bara på träning, resultat, mål och tankar kring detta. Därför får inte alla följa den. Nix, ni som vill hänga med på min resa får snällt maila mig på: [email protected] för att få det lösenord som krävs för att komma in på den nya bloggen.

Förresten så hittar ni den på. www.annatranar.bloggplatsen.se

Välkomna! Nu kör vi!

Jag faller fallet faller...

Jag faller fallet faller...


Vi fick lite tid själva jag o stina! Myser...

Vi fick lite tid själva jag o stina! Myser till pearl harbour..


SMS-inlägg

img_0846 (MMS)


Röjning

Igår tänkte jag att idag skulle bli en dag vid sjön, med matsäck, filtar, tidningar och bus och mys. Jag ångrade mej så fort jag klockan fem gick in till Elvira och la mej. Då såg jag att solen inte tänkte vara på min sida idag. Istället har dagen börjat med frukost, film för Elvira och röjning bland papper och skit för mig. Stina hon sover förmiddag. Jag ska ge mej ut och plocka undan och lägga fram nya brädor så jag kan hugga in och måla några till under dagen. Jennie snälla Jennie, kommer bort en stund och målar med mig! Härligt!

Nu är det lugnt på Me&I fronten tills söndag, då bär det av på träff igen, och sedan två stycken veckan därpå innan vi styr kosan mot Vansbro. Kul.

Vad tror ni, blir det nåt varmt och fint väder mer innan sommaren tackar för sig? Jag är rätt sugen på att bada nån mer gång innan det är över för nu.


Nu kör vi!

Kram på er!

Goomorron!!!

img_0679 (MMS)

Goomorron!!!


Mitt projekt! Skruva köksstommar! Med Kajs...

img_7328 (MMS)

Mitt projekt! Skruva köksstommar! Med Kajsas hjälp kom vi långt igår!!


Halvmånefövnstret på loftet. Nu ska bara f...

img_5571 (MMS)

Halvmånefövnstret på loftet. Nu ska bara fodren krånglas till! Det närmar sig. Små steg men roliga steg! Heja oss!!


Det här ska bli vårt tvrum där ingen tv ko...

img_0304 (MMS)

Det här ska bli vårt tvrum där ingen tv kommer behövas! Vi kommer nöja oss med utsikten genom det underbara fönstret! Härligt:)


Me&I

Hej på er kära läsare. Om ni finns kvar. Vettetusan om jag skulle göra det om bloggen jag följde bara uppdaterades en gång i veckan. Knappt. Men ni som är kvar. Hej.

Mitt jobb har dragit igång igen. Ja inte mitt "riktiga" jobb då, nä jag tänker allt vara hemma i höst också, men mitt nya jobb har dragit igång. Nämligen Me&I. Och gud vad roligt det är. I onsdags släpptes höstkollektionen och jag har hunnit med två toppen träffar sedan dess. Och roligt har jag haft. Försäljaranna. Haha. Den gamla annan.

På tisdag är det dags igen och det ska bli jätteroligt. Innan jag åker till vansbro om två veckor ska jag hinna med fyra träffar till. Två nära och två långt borta. Men roligt ska det bli. Gå gärna in på www.meandi.se och kika på den härliga höstkollektionen. Hojta till om du vill beställa. För den delen visar jag även kläderna hos syrran i vansbro under v 35 när jag och tjejerna kör en tjejsemester hos mormor och morfar. Som jag längtar. Nästan en och en halv veckas semester på annan ort. Bort från byggdammet, röran och ångesten över att alltid känna sig tvingad att göra någon nytta. Fram för sociala träffar med släkt och vänner, lekstugefika, lekparksbesök, badhushäng och fikamys på håkansson. Varför inte en härlig lunch på Selins oxå när jag ändå är igång?

Nu ska jag, efter att ha matat in några ordrar, krypa upp i soffan och påbörja en ny bok. En påse jordnötter och ett glas pepsi för göra mig sällskap. Tjejerna de sover i sina sängar. Stina sedan halv sju och Ia sedan en timme tillbaka. Ia har i tre nätter i rad sovit hela nätterna utan att vakna i sin egen säng i sitt nya rum. Peppar peppar, kan vi se en vändning?!
Stina blir också bättre och bättre på att sova natt. Oftast vaknar hon och vill komma över till oss men nu börjar det vara slut på nattätningen. Kan det verkligen vara sant det här?

Vi hörs snart igen. Kanske med lite nya husbilder! Om ni vill se?!


Kärlek!

Njutbart:)

img_9339 (MMS)

Njutbart:)


Paus.

Hej på er.

Ni har inte blivit bortskämda med några långa inlägg på länge, men å andra sidan så tycker jag ibland att korta inlägg med bilder är nog så roliga när jag läser mina favvobloggar!

Ikväll känns det om paus här hemma. Välbehövlig paus. Petter ligger i badet och jag tror att båda tjejerna sover inne i sovrummet. Jag pausar med leverpastej, ägg och yoghurt och en Anna Jansson bok. Lyx.

Det går bra. Vi lever. Ibland känns det som om många av er tycker synd om oss och tycker vi tagit oss vatten över huvudet. Och visst, det är absolut mer jobb än vi tänkt. Och visst, vissa dagar är det så man vill spy på det. Men ändå, så tror jag vi båda känner att det är värt det. Vi kommer bli klara, vi har ägnat oss åt det hela sommaren och det kommer ta en bra bit in på hösten. Men vi kommer få vårt drömhus. Vi får ta igen sommaren nån annan gång. Petter och jag pratar om att boka två hotellnätter i sep/okt. Bara vi. Få bara vara. Bio kanske. God mat. Sova. Länge. Prata. Ja ni vet. Mest sova tror jag nog. Känns som det behövs. Egentid. Mums.

Vi har lagt upp en plan, vi städar ur Stinas rum i det skick det är i nu, lägger in köket där och monterar stommarna där. Gör stora rummet helt klart för möblering, möblerar och får det helt beboeligt. Ia får flytta in i sitt nya rum. Gör den delen av köket där det inte är något först. Flyttar över allt från befintliga skåp till de nya, river ut de befintliga och sätter in nya. Vi har fått tag i hjälp vad gäller tapetseringen och ev. målning utvändigt.


Vi tar nya tag.

Imorgon ska jag fråga mamma och pappa om det är ok att tjejerna och jag kommer hem den 26/8 och stannar en vecka. Isf  tar P semester och jobbar här hemma. Sjukt men så är det ju, han får mer gjort när kidsen inte är hemma och vi har inte så mycket barnvakt så det smidigaste är att vi drar iväg. Jag tröstar mig med att han har massa semseter att plocka ut och att vi kanske kan vara lediga mycket tillsammans runt jul. Och jag är inte ledsen för att ev åka till Vansbro. (Om vi nu får komma då;) Jag har itne varit hemma i sommar och jag längtar efter många mycket. Farmor, mormor och morfar, Johan och Amanda, Emma och Erik, Icka och Ante och kidsen, ja men ni vet, alla!! Så en vecka hemma skulle ju innebära massa sociala träffar plus även att jag kan passa på att köra en me&i träff hos syrran! Har jag ännu mer tur så är v 35 en ledig vecka för Elin, och isf börjar operation övertalning för att få hem henne då med!

Nähä, nu tänker jag återgå till min bok. Det gäller att passa på!

Njut av sensommaren, den är FANTASTISK!!

Kärlek!



På plats!!

img_6922 (MMS)

På plats!!


Tadaaaa!!!

img_3336 (MMS)

Tadaaaa!!!


RSS 2.0