Lördag

Jahapp, fick en sovmorgon imorse av min kära familj, så jag halvslumrade fram till halv tio. De andra två gick upp vid strax efter åtta. Sedan blev det frukost och lite lek med Alva för Ias del. När Lena smsade och frågade om Ia ville leka så sa elvira att hon ville det men mamma fick inte följa, hon skulle gå själv. Och det gjorde hon, Lena mötte henne på vägen, hejå mamma sa hon när jag stängde ytterdörren. Sötis, på väg till kompis alldeles själv!;)

Jag gick in dit när jag var färdig och drack en kopp kaffe och hann byta några ord med Lena iaf. Kul. Det var längesen!
Efterdet så gick jag bort med Ia till stolpetorp där hon skulle baka pepparkakor med farmor. Hon är hemkommen med en burk kakor som var mycket goda såklart!

Medans hon var där passade jag på att jobba en stund. Kom dock på precis att jag glömt det viktigaste på jobbet så jag lär åka tidigt och komma hem sent på måndag. Suck.

Nu är P på väg på julbord med jobbet och jag försöker att inte tänka på att jag nog mår rätt kasst, så att jag orkar med kvällen. Hoppas att Ia blir trött rätt snart... så jag kan sova lite med. Har tagit upp några kycklingbitar ur frysen och ska göra mig en kycklingmacka sen. Men det får bli när lillan sover!

Nähä, nu så.. det är iaf adventsfint hos oss! Och vi har bestämt oss för att inte åka till Ullared. Det får duga med Vimmerbys affärer för vår julklappsshopping iår!


Trevlig kväll alla goa! / A

Förresten..

så saknar jag min pappa med. Så klart!

/A


Mamma!

Det är ofta jag saknar min mamma och pappa, väldigt ofta. De är alldeles för långt hem till dem. Men idag nu när jag går och småplockar för att få adventsfint, då saknar jag mamma lite extra, eller mycket extra! Tänk om dörren bara kunde öppna sig å så står hon här " Anna nu ska vi göra mysfint här i torpet så ni bara kan slappna av sen.." Mmmmmm, hur underbart skulle inte det vara?! Det finns nog ingen som är så pysslig och duktig på att skapa fint hemma som min mamma, och just nu skulle jag behöva den kreativiteten extra mycket.

Mamma jag saknar dig!


/A

Norrköping

Jahapp, så vaknar jag då med tungt huvud och halsont. Shitpommefritt....
Nejjjjj, jag vägrar. Jag är inte sjuk och kommer inte att bli heller!

Idag efter lunch bär det av till norrköping på teaterresa. Kanske några julklappar kan bokas av?!


Angelica Olofsson! När i hela världen ska vi ses? JAG SAKNAR DIGGG!!!!

Ny vecka, nya utmaningar!

Japp, det sägs att det är vecka 48 vi går in i nu. Det betyder att det är 4 veckor kvar med elever i skolan innan jullovet. Fyra veckor!??? började vi inte precis!? vet faktiskt inte vart den här hösten tagit vägen!

Två dagars ledningsgrupp nu. Sen ovanlig vecka med us, teaterresa till Norrköping, och och och LEDIG fredag!;)

Gör mig glad att tänka på.

Nähä, nu så måste jag iväg, måste fixa lite kopior innan vi börjar där nere!

Trevlig måndag på er gofisar!


/ A

Partaj

Nu bär det strax iväg på 50 års partaj. Skojsigt! Ska bara hämta med mig finaste vännerna först! Och få hit finaste therese och simon som barnvakter;) Tur att vi är omringade av så underbara vänner! Det är LYCKA!!

Ta hand om er så hörs vi imorgon! Bäst att lägga till ett kanske!


All you need is love!

/A

Spruta!

Förresten så fick Ia sin spruta igår, mamman var rätt nervös eftersom hon själv hatar sprutor, men lillskrutten hon sa inte ett ord. Gjorde det ont frågade jag efteråt... då svarade hon - nääää mamma, inte onnnnnttt!

Min duktiga lillskrutt! 
 

STOLT!!


Så var det helg igen!

Veckan har gått fort, och hälften av utvecklingssamtalen är avklarade. Skönt.
I helgen skulle jag få tid att plugga sa petter, han skulle ta Elvira, han visste att jag har deadline på måndag. Han sover. Och jag har nästan bestämt mig för att hoppa av. Det går inte att plugga på den nivån jag vill om jag samtidigt ska ta hand om huset och elvira. Jag måste få nån egen timme att läsa på iaf! Men just nu funkar inte det här hemma.. Tråkigt.

Funderar på att strunta i festen ikväll och sitta hemma och läsa istället. Det är väl min chans att klara det till måndag. Jag har ungefär 600 sidor kvar. Vore kul med festen men plugget känns viktigare...

Vi får se.

Nähä, nu så ska jag ta tag i lite här hemma då iaf!

Färga hår och Jenniepromenad står oxå på schemat.

Solen skiner! ;)

Lovely!

/ A

Det nya!

Ja det här kanske är min nya grej, att uppdatera bloggen varje morgon när jag väntar på att få liv i min familj?!
Lät nyss som att det skulle gå lättare idag, men ännu ser eller hör jag inget från det hållet... stress stress stress.
Och nej, det är ju inte så att jag njuter av att gå upp vid sex varje morgon, jag skulle gärna sova minst fyra timmar till, men jag MÅSTE ju gå upp eftersom min chef och mina kollegor räknar med att jag ska vara på jobbet sensast kvart i åtta och då spelar det ju ingen roll att jag skulle vija sova hela dagen!

Det är bara att bita i det sura morgonäpplet! Men som sagt, det kanke inte är det enklaste!


IDag är det en vanlig dag förutom att jag har US så farfar är snäll och hämtar upp skrutt på dagis så får P hämta henne där sen. Jag beräknas väl anlända hem runt halv åtta nångång...


Nähä, dags att hämta vattenkannan;)

Ha en bra dag!

Kärlek! / A

Good morning!

det finns en sak jag undrar över lite mer än andra ungefär den här tiden varje dag. Det är: HUR SJUTTON KAN JAG HA SÅ MORGONTRÖTTA FAMILJEMEDLEMMAR??
Det är ju meningslöst att försöka väcka någon av dem...
Så tråkigt att bli stressad det första man blir varje varje morgon! Hjälp någon!


Ha en bra dag på er!

/ Anna

Still at work

Jepp, sitter här i mörkret.. (har gjort lite skrivbordsmys), är nämligen själv kvar ialla fall här inne. Har radion på (eftersom alla andra har gått...) och skriver för fullt. Omdömen, åtgärdsprogram, socialpedagogiska bedömningar... Med andra ord så jobbar jag undan lite. Det passar bäst på tisdagar då Petter ändå hämtar Ia på dagis. Då behöver jag inte hålla på att ändra tider hela tiden. Känns skönt.

Jaja, nu ska jag jobba på!

/ Anna

Emma says

Emma säger att jag är dålig på att uppdatera min blogg. Och jag säger att jag har ett liv!!
Men jag får nog satsa på korta små uppdateringar istället för att tro att jag ska hinna skriva längre inlägg på djupet! Om det ska bli några uppdateringar iaf!

Så här kommer dagens.
Studiedag. Samverkans mål. Genusföreläsning. Dagishämtning. Legobygg. Fixa mat. Volleyboll. Sängen. Typ. Kort och gott min måndag.

Imorgon är det studiedag igen. Trevligt. Sen ska jag sitta kvar sent och skriva mina omdömen klara. De ska vara inne på onsdag. Så det är så dags. (Bara jag itne blir sjuk till imorgon).
Sen händer det nog inte så mycket mer imorgon. Mer än att gosa med två fantastiska människor. Min familj.

Börja spåna på julklappar kanske?


Hejsvejs!

/ Anna

Söndagspyssel

Står en gryta på spisen, har slängt i allt vildsvinskött i grytan med morötter, lök, vitlök och en flaska rödvin. Får stå och puttra över dagen så blir det perfekta matlådor senare.

Annars småplockar jag så gott det går. Försöker träna Ia att vara utan blöja.. går sådär...

Har rättat sjuornas livsfrågor.

Ska dammsuga och skura, rätta grammatikprov åt niorna, ta en promenad, fixa lite mer här hemma så jag får mys. Funderar på att beställa något från Jotex.



Rätt dyster dag. Grått och tråkigt. Tur att jag har nybakade bullar att duka upp till eftermiddagsfika sen.

Snart är det dags för vardag igen!


Amore! / Anna


Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmys!

Mm mycket riktigt. Ligger på madrasser uppe framför tvn. Har sett på Idol och haft fredagsmys med mina älsklingar. Bättre än så kan väl knappast livet bli?!

Och mer välbehövlig efter en vecka som detta kan det inte heller bli;)

Imorgon blir det städ och bakning med Jennie! Härliga lördag!


Förresten är vi Passat ägare nu för tiden!


Kärlek! /Anna

Ledarskap

Hemma igen, och kors i taket jag sitter i soffan redan nu, för pappa dög gott och väl att läsa bok och gosa med ikväll! Mamma tar tacksamt emot en kväll utan att söva!
Jag sitter här och slökollar på "halv åtta hos mig" jag tycker faktiskt det är riktigt roande att titta på. Om inte annat så avslappnande eftersom man behöver absoult inte tänka överhuvudtaget.;)

Imorgon börjar jag min utbildning mot Stockholms Universitet. Ledarskaps utbildning. Ska faktiskt bli riktigt skoj. Förstår dock inte riktigt hur jag ska hinna med, för idagsläget så jobbar jag betydligt mer än de timmar jag ska och sen försöker jag prioritera familjen och hemmet därefter, och sedan är det ju allid trevligt med att hinna träffa sina vänner... och nu alltså massor att läsa och skriva!! 
Men å andra sidan så ska det blir skoj med så det får helt enkelt lösa sig. I mars är det klart och då kan jag känna mig mycket mycket duktig! 


Förutom att måla naglarna och stryka morgondagens outfit så ska jag bara ligga i soffan ikväll.. förmodligen hamnar jag i sängen inom ett par timmar med, eller inom en timme kanske! 


Är på jakt efter en snygg och funktionibel vinterjacka som inte är svindyr, nån som har sett nån snygg? 
Tips mottages gärna! 


Nu så, full fokus på soffan! 


Kärlek ! /ANna 

Livskvalitet!

Jag är trött på kvällarna, men det är en skön trötthet. Jag är inte trött av stress eller så utan bara trött. Mysigt trött. Och vad gör det om jag kryper ner och kojar vid nio tiden, eller åtta för den delen?! Just nu behöver jag det. Och tänker lyssna på min kropp!

Det har kommit snö idag, när jag hämtade Elvira på dagis så var det första hon sa: mamma snöööö!! Överlycklig!

Så hem och bytte till termobyxer och nya jackan, sen promenad till Linden och där blev det varmchoklad för kidsen och varmt gott te för två mammor!
En trevlig stund som ger livskvalitet till mig. Bara sätta sig ner en stund, prata lite grann och bara njuta av fina barn och fin vän!
Det är ju de stunderna som jag lever för och lever på!


Nu ska Elvira och jag fixa ett bad till henne och sedan efter insmorning och pjamaspåklädnad så blir det middag med hela familjen innan lillskrutt hamnar i sängen några timmar innan jag ansluter. För ikväll är det Grey's så då går jag inte och lägger mig före tio! ;)


Kärlek! / Anna

Helgen!

Så här laddad var jag igår inför IFK festen!


Men tyvärr sammanfattar jag kvällen med ett platt fall. Vart inte alls så skoj som vi tänkt oss. När vi sedan gick hemåt alla fyra vid halv ett tiden så råkade ju våra män ha tänkt ut planen efterfest hos Milla och Freddan. Men Jennie och jag avböjde snällt och fortsatte promenaden hemåt. Väl hemma var det skönt att tvätta av sig och ta en nattmacka och krypa ner under dubbla täcken uppe framför tvn.

Typ en och en halv timme senare anlände P hem. Sov till halv elva idag. Mycket skönt.

sedan har dagen bara försvunnit. Dock på roliga saker. Pizza hemleverans till Liden och vi käkade där. Snabbt beslut att beställa hem AIK- IFK matchen och titta på samt baka bullar att käka till här i torpet.
Mysiga timmar med goda grannar.
Tyvärr gick guldet till fel lag enligt mig. Men jag är för lite insatt för att ha en åsikt.

Efter det så var det läggdags för lillan som varit vaken och hållt igång hela dagen. Efter att jag badat henne så tog pappan över och läste bok och sövde henne uppe vid soffan. Jag tog med mig halva familjen Höglund ner till tuna på kvällspromenad för att kunna dela ut lite kuvert som jag ville bli av med;)
Så nu är det gjort!

Nu har jag precis duschat och ska värma min sista pizzabit och gå upp till min fina familj på övervåningen. Tror jag orkar med en film ikväll innan det är dags att ladda batterierna för att jobba imorgon. Och inte försöka vara så bitter...


Det värsta är att jag äger ingen vinterjacka... suck pust stön. Måste införskaffa en. Onsdag kanske?? Annars lär det dröja till helgen.


Det var detta höstlov det.
Nu är det dags för nya tag igen.

Sju? Veckor till jullov, could that be right?


Kärlek på er!

/ Anna


RSS 2.0