Dec. 27, 2012


Hejhopp!

Ibland blir jag irriterad. Jag har blivit det några gånger idag. Tyvärr. Alltid tråkigt att bli irriterad för det tar så mycket energi. Vill helst ha den kvar till barnen och min familj.

Men. Jag ska bli bättre på attt inte tänka på det som gör mig irriterad. Ta bort energitjuvarna från mitt liv. Låter som ett bra nyårslöfte. Som får gå igång redan nu.

Idag har jag volleybollat! Det var längsen. Och det märktes. Men kul var det.

Imorgon blir det utflykt med korvgrillning och skotermys. På kvällen ska vi ha familjestund med filmen Happy feet som går på tv och någon god mat till det! Härligt!

Nu är det dusch och säng som gäller!

ÅÅ måste säga att jag hittad gamla kort på mig som liten idag när jag letade efter annat. Och faktiskt så är det så att det var en liten ministina på korten! Jösses! Någon av mina barn ser faktiskt ut som jag gjorde som liten! Minimamma!


Dec. 24, 2012


Dec. 24, 2012


God Jul!

Kan inte sova. Stackars Stina hostar och hostar. Jag smög upp o kröp ner i soffan för en stund sedan. Ligger framför granen med några tända ljus! Tittar ut på snön som vräkt ner i natt. Vackert! Fina julafton.

Känslan är bra, trots enorm saknad av familjen där hemma. Det blir bra det här. Men ändå, vad beror magontet på?


En riktigt god jul önskar jag er. Stanna upp o njut, se dej omkring, det är en otrolig värld vi lever i!



Bjussar på lite decemberbilder!


Nu så!

Fått gjort det jag tänkt idag, nästan. Skönt! Avslutade dagen med en tur till stan o inköp sv några julklappar till tjejerna. Elvira väntade när jag kom hem, ville pynta med tomtar! Nu när det är gjort o chokladen urdrucken så har hon krypt ner i sängen! Ska snart höra detsamma med TV4 play o morden i Sandhamn som sällskap!


Imorgon ska vi nog provköra ny bil, julmathandla så vi slipper åka till affären stup i kvarten.

Bakning oxå!


KUL med era kommentarer! Blir GLAD!


Jag har saknat er!

Kul att några tappra är kvar här hos mej på bloggen! Tiden har inte funnits på ett tag men nu, iom jullov, hoppas jag kunna skriva mera!

Jullov ja. Går knappt att beskriva i ord hur skönt det känns. Igår var det precis som att kroppen var inställd på datumet, helt slut hade inte pallat en enda dag till!

Första dagen på jullovet ska jag ägna åt städning. Har betat av de jobbiga delarna, toan o uppe, och idag gör jag resten! Elvira ser fram emot att få ställa fram allt pynt när jag är klar!

Hoppas P kommer hem skapligt så att jag kan åka till stan o fixa det sista där!


Kram på er:)


Hoho?!

Någon kvar här?! Tänkte om det finns någon anledning att uppdatera?


RSS 2.0