Gomorgon mostrarna!!

img_4923 (MMS)

Gomorgon mostrarna!!


Älskade älskade älskade du

Idag bröt vi ihop. Imorgon kommer vi igen. Men just nu är det kramar, vila o chokladbollar som gäller!


Back to zero

Hej! Vilken helg jag haft! Nu hänger den här på sin stång, vårkollektionen! Självklart är jag partisk men tror inte jag skulle jubla om jag inte gillade dem ändå. Men shit!! Stina o Ia behöver en var av nästan allt och jag behöver två av varje! I looove it:)! Längtar till torsdag då jag får testa den på mina kunder för första gången!

Annars har vi haft mycket krångel i början av veckan. Fastkörning av bilen kl 04.40 på måndagmorgon, förstoppad mage på en tapper o sliten prinsessa vilket resulterat i en nattlig olycka inatt, typ den enda någonsin! Å nu är hon så där slö o har ont stackaren.. Många tankar hos mej. Varför blev det så här nu? Hon pratar o frågar mycket om man får slåss o sparka på någons hals, säger att det händer henne på dagis.. Mår hon inte bra där, blir hon utsatt? Säkert en yrkesskada men man funderar ju på vad olika saker har för orsaker o varför vissa frågor ställs.

Imorgon hoppas jag vi löser magproblemet. Imorgon är det värsta av veckan gjort. Den delen när jag knappt ser mina kids, allra minst Stina. Efter imorgon är det snart helg o då ska vi göra änglar, snögubbar, åka snowracer, grilla korv o kramas! Vi får ju trevligt sällskap med;)

Natti på er:)


Hihi!!


Eget äventyr o ännu ett minus!

Nu sitter jag på tåget mot Linköping. Konstigt att åka iväg själv men innan jag åkte fick jag så mycket pussar o titar så jag säkert skulle klara mej till måndagmorgon! Sötfisar:). Vägde mej imorse istället eftersom jag inte är hemma imorgon bitti. O tack o lov visade den på minus nollkommasex. Helt ok. Den här veckan har varit kämpig.. Så alltså 2.4 totalt och 12.6 kvar. Jajamän.

Trevlig helg på er!

Förresten: vad konstigt det är att åka till Sthlm o inte mötas av Elin. Det är ju ett stort stort minus!!!



Underbara

Jag önskar att jag vågade ta ett kort nu. Då skulle ni fått se mina prinsessor. Båda i mammans säng, hållandes varandras händer, huvudena tätt ihop. Kvällens tårar är av lycka. Lycka och kärlek. Kärlek på ett sätt som bara en förälder kan förstå. Tänk att de älskar varandra så. Tänk att bland Stinas första ord fanns självklart "Ia" med. Tänk vilken härlig känsla det är att se dem tillsammans, hur de bryr sig om varandra, hur ömma de är mot varandra. Ja. Mina tjejer. O självklart, lika klart som korvspad, sover de hos mej efter en lååååång dag på jobb/dagis behöver vi varandras närhet alla tre . Finns det något ner rogivande än deras andetag?


Så ja

Då har jag fått grina lite ikväll med. Livet är svårt att förstå. Stefan Liv, hur kan det ens hända?


Minus

Ettkommaåtta. Det får man väl vara nöjd med?! 13.2 å gå då.


Tänk att det började en riktig dalmas på mitt jobb! Min dalmålsradie gjorde starkt utslag! Kändes som hemma:)


Första egna planksteken! Å så klart käkade...

img_2215 (MMS)

Första egna planksteken! Å så klart käkade hon upp hela oxå:).  Lugn dag idag, petter o Ia är på bio, Stina sover o jag fixar lite o kollar skidor:)!


Hej Elin!!

Jag har ditt nattlinne för jag längtar så mycket efter dej! Lavvo från elvira


Tack mamma!

För motivationen. Torsdagsstäd= check!!!


Viktväktare

Jag har blitt viktväktare igen. Online. Det ska visst va bra att familj o vänner vet. Så ni inte frestar med gosaker. Det går skitbra. Längtar till söndag= vägningsdag! Vad härligt det ska bli när 15 kilo är väck!


Myser i soffan en stund, sen ska jag hänga en tvätt o krypa ner hos Ia. Wonderful. Imorgon är det torsdag. Ännu mer wonderful!!!


Jösses

Nu sitter jag å tjuter till Sveriges mästerkock. Gissa om det är känslor i omlopp i mej ikväll...


Lycka är att åka snowracer imörkret till f...

img_4356 (MMS)

Lycka är att åka snowracer imörkret till farmor o farfar på söndagsmiddag:)


Jul i vårt torp


Utflyktsdags!

img_0304 (MMS)

Utflyktsdags!


Herrejösses

Hon är för liten för dagis. Hon borde vara med mej jämt. Vet inte hur jag ska göra.


Anna lyx!

Äntligen!!


God fortsättning!

Här är en lycklig liten tjej som promenerade från Lunden till Vibotorpet helt själv efter korvgrillningen igår!!


RSS 2.0