Skitskitskit

Aldrig verkar det bli som man tänkt. Det nya jobbet som skulle innebära pendling varje dag istället för veckovis funkade i tre veckor. Tre veckor på bortaplan. Nu när det "nya" livet skulle börja så tog det stopp. Tillbaka till förut. Ensam.

En vecka till betygsdeadline. En vecka jag tänkt bo på jobbet. Men nej. Nu är jag ändå ensam m barnen o passa jämtningstider är mitt jobb.

När är det slut på det här?


bra skrivet

”Jan Björklund behandlar skolan som om det vore hans darttavla. Han kastar pil med reformer och hoppas att någon ska träffa. Efteråt får lärarfacken försöka lappa och laga och få honom att förstå vad som gått fel. I slutändan är det eleverna som får betala, osäkerheten och bristen på finansiering gör att de får mindre tid med sina lärare”, skriver Fridolin i ett pressmeddelande.


Gustav Fridolin resonerar..

Hoho

Nångång ska jag berätta om allt som hänt sen sist! Idag känns det som mycket vänt för mej. Har haft en tung period, länt mej låg. Idag kom jag tillbaka lite. Hoppas den känslan är kvar när klockan ringer imorgon.

Vi har semester just nu? Jag och Elvira. Semester från Lillskruttan. Kände mej som en kass mamma som frågade om övernattning borta för henne mitt i veckan. Men mamma sa så bra, "en bra mamma vet när det behövs". Å så är det nu. Stina är orolig/arg/ledsen på nätterna. Vaknat varje timme o skriker. Väcker Ia, snyftar o är inte alls nöjd. Stackarn. Alla lider av det så klart. P har inte sovit hemma sedan vi kom hem från Grekland. Jag är trött o sliten. Ia hamnar som tvåa hela tiden. Suck. Ikväll är det hon o jag. Vi har slappat i soffan o sett barnprogram, käkat kött o potäter o nu ska vi sova tätt tätt ihop hela natten!

Imorgon har jag ny energi att ge min lilla tjeja! Och förhoppningsvis sover hon gott i ny miljö hos farmor o farfar!



RSS 2.0