Alltid.

Alltid när någon från min familj åker hem är det en dålig dag. Jag känner mig så tom. Idag åkte Elin. (Eller stackarn åker än eftersom det bara krånglat med tågen. För en halvtimme sen skulle hon kommit till Borlänge, när jag pratade med henne för fyrtio minuter sedan var hon i norrköping. Då har hon typ fem timmar kvar...).
I bilen på väg hem från att ha lämnat henne vid tåget så brast det. Då kom tårarna. Fy sjutton vad jag hatar den där känslan. Och den här gången var det jobbigare än på länge. Min minsta fina lillasyster har fått gå igenom mycket den här veckan. Och hon borde verkligen ha sluppit allt.
Varje gång är det samma sak. Jag blir ledsen, känslorna som kommer säger åt mig att flytta hemåt. Att det inte är värt att längta och sakna så här mycket. Att det här valet jag gjort, att bo så långt från min familj, inte är det rätta. Att jag inte finns där jag borde vara. Samtidigt som jag så klart inte utan saknad och längtan skulle kunna flytta härifrån heller. Det finns många här som jag tycker om fruktansvärt mycket. Hur tänker ni? Ni andra som har flyttat långt bort från er familj?
När jag flyttat för studier och så så känns det annorlunda, nu är det så definitivt på något sätt. Då hade jag ju bara flyttat för att plugga. Det var ju bara under en kort period.


Hursomhelst så var det garanterat inte rätt dag som Elvira valde att bli hysterisk på dagis när vi skulle åka hem. Elvira valde i söndags ut de dyraste skorna i affären som de som hon absolut tyckte om. Eftersom hon är så fjönsig när det gäller kläder och skor så tänkte vi okej, hon får de hon vill så kanske vi slipper dessa ständiga argumentationer när vi ska ut. Det gick bra. Tills hämtning idag. I en halvtimme höll vi på att brottas på golvet i kapprummet på dagis. Hon gall skrek coh jag försökte klä på henne. De andra barnen stod och tittade på och jag försökte se glad ut och le mot dem.. Till slut kände jag att jag inte hade en aning om vad jag skulle göra, frågade en fröken med gråten i halsen och fick rådet att bara ta henne och gå ut, utan kläder. Sagt och gjort. Ut med henne i bilen, gallskrikande. Tillbaka in och hämtade Stina och kläderna. Har aldrig känt mig så frusterad och uppgiven tidigare. Jag orkar inte med dessa klädfajter mer. Det bara är så. Hon får vara inne resten av vintern. Tills hon kan gå ut naken. Jag orkar faktiskt inte.

Anledningen till utbrottet: De nya skorna gör ont. Så ja. 600 spänn. Kul. Nä du fröken. De är dem skorna eller inga. Inte en chans att jag viker mig på den punkten.

Jag behöver ensam tid. En timme. En kvart. Vad som helst. Då berättar P, tio minuter innan jag tror att han slutar. "Jag behöver jobba till sex idag. ". Jag lovar att jag bryter ihop idag. Det här är inte rätt dag för mig. Jag röstar för ett schema med framförhållning. Jag röstar för arbetsplatser med fler än tjugio anställda. Jag röstar för ickepersonliga relationer med chefer och kollegor. Jag röstar för 7-16 jobb. NU.

Elin. Kom tillbaka. Vansbro. Kom närmare. Kan vi hoppa över julen!?


Suck.

Det bara öser ner!! Mina skottarmuskler lä...

dsc00441 (MMS)

Det bara öser ner!! Mina skottarmuskler lär kännas:)!


Hmmm

Ni har ju säkert märkt att alla bilder när jag mobilbloggar hamnar på sniskan. Ikväll störde jag mig massor på det och sa det också högt. Då säger Petter: "Testa att vänd på mobilen när du tar kortet". Gissa om det stör mig ännu mer att han hade rätt. Hur dum får man vara?! Tur att jag inte är blond längre... Men herregud så puckad.

Nu ska jag mysa vidare med mina fina!

Ciao!

Testar!

dsc00439 (MMS)

Testar!


Varken elin eller petter ville vara med på...

dsc00436 (MMS)

Varken elin eller petter ville vara med på bild i bloggen så ni får detta istället. Mys i soffan och beck på tv! Förresten har jag gratis sms varje söndag ett tag så ladda för massa bilder:)! Hoppas ni haft en härlig första advent! Kram!


Älskade unge:)

dsc00434 (MMS)

Älskade unge:)


Vibo är ett vinterlandskap! Jag har skotta...

dsc00433 (MMS)

Vibo är ett vinterlandskap! Jag har skottat massor idag o nu åker vi strax mot stan o julskyltning! Mys:)! Lite orolig för våra felkonstruerade takstolar dock.. Trevlig advent!


Saker som sker helt utan mening.

Ibland händer det saker som gör att man känner extra för sina nära och kära. Den här veckan hände det något som gjorde mig mer förbannad, besviken och oroligare än jag varit på länge. Det hände något som gjorde att jag verkligen känner hur oerhört mycket jag uppskattar min fina fina familj.
Jag kan inte. Hur mycket jag än försöker så kan jag inte förstå hur någon överhuvudtaget kan utsätta någon annan för sånt här. Det är så förbannad lågt och helt oförsvarligt.
Jag är dock otroligt glad att jag just nu får krama och bara vara med någon som jag tycker så mycket mycket om. Som behöver det nu. Och jag önskar jag kunde ta bort allt det onda, allt det fruktansvärda, det oförståeliga. Jag önskar jag bara kunde blåsa bort det. Ta bort minnena som så klart kommer göra ont så länge, ta bort bilderna. Men det går ju tyvärr inte. Men jag gör mitt bästa för att finnas här för att vara nära.

Jag har ett hjärta och en stjärna. Jag skulle inte kunna leva utan någon av dem. Ni vet vilka ni är. Jag älskar er!


Ta hand om varandra, och njut i fina adventstider!

Kärlek.

På väg hem från ullared! Lillan har skött ...

dsc00431 (MMS)

På väg hem från ullared! Lillan har skött sig exemplariskt o vi har handlat massa! Nu längtar jag hem till elvira o elin, myskväll lätt! Trevlig helg på er:)


4an;)

Jag har blivit utmanad av både Angelica och Icka för ett tag sen så jag kör nu då!

4 tv program jag ser:
1. Grey's anatomy
2. Idol
3. Händige Manny
4. Vinterstudion

4 saker jag har gjort idag:
1. Skjutsat till dagis
2. Ammat
3. Borstat tänderna
4. Sovit i soffan en stund.

4 saker jag längtar till
1. Min mamma och pappa, mina syskon
2. Julen
3. Fjällen
4. Mysiga stunder med fina vänner

4 saker på önskelistan
1. En dagbok
2. Att det var mycket närmare till Dalarna
3. Fina saker
4. Friska barn och familj.

4 personer jag utmanar

1. Emma
2. Lizette
3. Hanna
4. Therese Ö


Nu ska jag mysa med systeryster!

Imorgon imorgon imorgon imorgon imorgon..

OM jag tänker riktigt mycket och hårt på att det ska bli imorgon riktigt snabbt. Tror ni tiden går lite fortare då!?

Jag längtar efter Elin så jag tror jag dör! Skynda skynda!;)

Måndagslek

Vi är precis hemkomna från Frank och hans mamma och lillasyster. Mikaela och hennes kids var oxå där. Vi har haft en kanonmysig förmiddag med massor av lek, fika och prat! Härligt! Och skönt att träffa nya människor som bor nära! Det gillas! Elvira har haft jätteroligt, hon ville fortsätta leka sa hon när vi åkte hem. Och som tur är har vi redan bjudit hem gänget till oss  nästa måndag!

Nu sover Stina, Elivra laddar lite batterier med Higglystans hjältar och jag hamnade här en snabbis. Dagen fortsätter med sen lunch, småfix och sedan för min och Stinas del, personalfest i Målilla. Elvira får ha pappahäng ikväll, det tror jag de behöver!

På onsdag kommer min minstingsyster. Gissa om jag längtar! På söndag är det första advent, vilket innebär MYS. På fredag tar vi svärmor och svärfar och drar till Ullared;) Då ska Stina äntligen få sitt babygym. Det blir grymtbra.


Nähä, lunchdags! Tur det finns rester! ;)

Kram på er!

Min älsklingstjej är borta o in kom pippi ...

dsc00430 (MMS)

Min älsklingstjej är borta o in kom pippi långstrump:)! Hon är rätt söt oxå!


Tantvarning..

hmmm vet inte men är det lite tantvarning om jag faktistk ser fram emot att vakna imorgon, sätta på radion och försöka lösa melodikrysset!?
Om det är det så är det väl bara att acceptera: jag är tant. Tre månader innan jag fyller 30. Det ni. Inte illa pinkat!;)


Appropå det, såg ni vad jag skrev? Tre månader tills jag fyller TRETTIO år. 30. trettio. Vet inte hur det känns riktigt. Men den stora frågan, ska jag ha FEST?!


Från en bra fredag på alla vis till en förhoppningsvis skön natt och vidrare mot radio P4, melodikrysset och en mysig start på lördagen.

Vi hörs hörrni!

På onsdag kommer ELIN!!


Mammas funderartjej!

Vi satt i soffan och kollade på tv. Det var en liten tjej som slagit sig och blödde. Elvira knackade mig på armen och sa "mamma, har jag blod härinne" och pekade på handen. "ja" sa jag och berättade att alla har blod i sig som rinner i kroppen. "mamma, jag vill inte att mitt blod ska komma ut"....

Hon är tre år och hon funderar så mycket. Det är så roliga kommentarer och smarta tankar som dyker upp varje dag och jag slutar inte att häpnas över hur mycket hon ändå förstår. Hon är ju min lilla bebis...

Lena berättade för nån vecka sen att någon av hennes vänner som läser min blogg hade undrat om jag och Elvira aldrig är osams och om hon är värsta ängeln typ. Eftersom jag sällan skriver något negativt..
Ha! Så är det ju absolut inte. Ni skulle bara veta vilka fighther vi har här hemma just nu. Och allra mest testar hon mig. Så klart. Inte så konstigt, och faktistk är det ju så att barn testar och bråkar mest med den de känner sig tryggast med. Så det är ju positivt då att hon är trygg med mig!;)
Skämt åsido, Elvira är tre år och i värsta trotsåldern ever! Det är sällan en hel dag går utan att vi argumenterar om något. Det händer mer än hälften av veckans dagar att hon ligger vrålandes på hallgolvet för att jag satt på fel strumpor, för att overallen är för trång, för att mössan har fel färg eller för att jag helt enkelt finns känns det som. Framförallt handlar det om kläder. Kläder är skit. Iaf med Elvira. Ibland önskar jag att det var sommar jämt så hon kunde springa naken. För då går det bra.

Men ibland handlar det om att jag skar osten åt fel håll eller att jag tog fram fel färg på mugg. Att jag läste sagan för fort eller för sakta eller att vattnet i kranen är alldeles för kallt. Ja ni vet, det kan handla om precis allt! Men grejen är den, att även om jag kan tjuta av frustration, att jag kan vara så arg så jag inte vet vart jag ska ta vägen så när jag får lite distans till det hela så finns det ju faktiskt ingen bättre än min lilla Ia! Ingen kan väl vara lika fantastisk som hon! Och här i bloggen känns det mycket roligare att dela med mig av de fina och roliga sakerna som händer här hemma än att gnälla om hur jobbigt det är ibland..

Det är ju så att jag har fått två fina prinsessor, just nu håller den äldre av dem på att lära sig att kämpa för sin sak, för sin vilja, och den egenskapen kommer hon ha stor nytta av när hon blir äldre, just nu kanske den är lite för stark, men man måste ju prova för att lära sig. Learning by doing! (mitt favvo läraruttryck..) Pedagogen i mig säger att det här ÄR en bra fas. Även fast den ÄR JOBBIG. Både för oss och för Elvira. Så klart!



Så ligger det till!

Nu är det helg mina damer och herrar. Huset är hyfsat städat (okej för att vara ett småbarnsfamiljehus..), Elvira har gjort klart sin dagisvecka, och jag bara längtar efter imorgon! En oplanerad helg igen! Wonderful!

På måndag äter jag julbord med jobbet, kul kul kul! Men först en härlig helg i Vibo med min fina fina familj!

Natti!

Duktiga mamma;)

Märker ni vad duktig min mamma är just nu? Hon kommenterar varenda inlägg jag gör! Härligt! Undrar hur länge du hänger i!? ;)

Jag slappar lite och plockar lite. Haft några oroliga nätter, inte så mycket Stina utan mer jag själv och Ia. Förkylda jag och en lessen Ia. Inatt vaknade jag av att det lät som någon duschade, sen började Ia gråta. Hon hade kissat på en av mattorna i hallen när hon var på väg in till oss.. Åå min lilla flicka. Det är ju istort sett den enda olyckshändelsen som skett nattetid och hon var så skamsen! Vi försäkrade henne om att det inte gjorde någonting och fixade till nya trosor och stoppade om henne hos oss! Lilla plutten!

Vi har lovat henne spelkväll med mamma och pappa ikväll så så får det bli. Innan dess hinner vi städa över huset så vi kan ta helg när vi vaknar imorgon! Skönt!


jahapp..

Idag åkte jag till Therese efter att ha lämnat på dagis. Drack en kopp te med honung vilket var mycket skönt för halsen. Att sedan få göra det i trevligt sällskap är inte helt fel!

Kommit hem och ätit lite lättlunch och nu sitter jag här en stund. Stina är så "med" nu och det är så roligt. Vi har legat en bra stund på golvet och snackat med varann.. min lillatjej! Mysigt är vad det är.

Tror jag tar med vagnen ner till Tuna när jag hämtar och går en sväng där med båda mina tjejor innan vi åker hem. Får vi lite motion och hamnar inte framför tvn på en gång. Det är lite besvärligt nu när Ia är så himla tv fixerad. Tycker inte om det alls..

Får bli köttfärssås till middag. Måste erkänna hur härligt det är att storhandla. Har inte tänkt på handling mer än mjölk och bröd nu på två veckor. Har haft allt hemma! Hur skönt som helst. Och billigt! Inte att förglömma;)

Ha en bra onsdag vänner, vi hörs kanske lite senare!

/ A

En helt vanlig dag..

Idag har jag varit trött. Visst en småbarnsmamma ("tvåbarnsmamma") är ofta trött, men idag har det varit en annan trötthet. I huvudet, i kroppen, ja överallt. Inget har fungerat riktigt smidigt och som det ska. En sak just nu gör mig frustrerad och ledsen. Vet inte hur jag ska göra och det är jobbigt att se min fina tjej bekymrad..

Annars har vi varit i stan på BVC, vågen stannade på 5610 g och längden uppgick till starka 57 cm. Det är rätt kul att de håller avståndet med ca 1 kgs skillnad ännu. Från födsel till två månader. Dock går ju Stina upp mer procentuellt i vikt då, eftersom hon vägde mycket mindre när hon föddes. Men när Ia var två månader vägde hon ca 6500 g.

Stina och jag gick en sväng till bokhandeln och kikade på lite grejor vi ska införskaffa innan vi åkte hem och kröp ner i soffan. Inte något nyttigt förutom lunch gjorde jag under dagistiden. (Lunchen var iofs inte så nyttig heller..). Och det var skönt att inte göra något måste. Jag mår ju inte bra. För guds skull så räcker det att ha två kids hemma när man är febrig och har ont i halsen.

Så nu tänker jag krypa ner och kurera mig ännu mer. Amma Stina lite och se hur länge hon sover utan att vakna sedan. Tycker hon sovit mer än på länge idag, så risken kansek finns att hon får svårare att sova i natt. Vi får se!


Lyssnade förresten på Matilda på radion idag, en intervju om skivsläppet i USA och hennes finfina singel spelades! Kul! Matilda är ju lite som en syrra för mig och jag är mäktastolt över hennes framgångar! Lycka till henne!

Nähä, nu så gör jag slag i saken. MOT SÄNGEN!

Adios!

Inte bra

Fortsätter det så här så går jag bet både med att prata och svälja imorgon. Inte bra. Inte bra.

Så jag säger godnatt nu och hoppas att panodil och två BRA sovande barn ser till att det inte fortsätter så här.

Halvsjuka eller något..

Idag är vi lite halvkrassliga allihopa. eller inte Petter förrestne. Han kände sig så igår men inte idag. Tur för han. Tur att han får åka till jobbet och må bra. Tur att vi tre som är hemma är hängiga allihop.

Stina är snorig, så hon får koksaltsdroppar för att kunna äta. Elvira är lite halvvarm och har sovit en bra stund på dan. Jag har ont i halsen och känner mig febrig. Fy sjutton. Stina har äntligen för två timmar sen kommit till ro och sover sen dess i vagnen i hallen. Så ia och jag har käkat och spelat massor av olika spel! Och läst sagor. Och skalat potatis. Man hinner massor på två timmar!

Nähä, sagor var det!

Förresten..

... så är ni allt lite dåliga med att kommentera nu igen! Alla som läser skriver! Okej!?

Kvällens bästa!

Vi bjöd hit svärföräldrarna på farsdagsfika till klockan fem. De åkte vid sex igen. Då slängde jag Ia i badet och kletade in en hårfärg på mig själv. Hann och tvätta henne och torka henne och bädda ner henne i soffan uppe hos P och Stina innan jag gick ner i en kvart och sköljde ur håret och duschade. Skulle upp och göra den dagliga insmöjrningen av Ia, hon har eksem och måste smörjas minst en gång om dagen.. Och den här grejen kan vara lite som gjord för att hon blir arg och vi blir osams, speciellt om hon är trött så jag gruvade mig lite när jag gick uppför trappan. Men det visade sig bli kvällens bästa! Hon hade nämligen somnat, och jag kunde smörja och vrida och vända på henne hursomhelst utan att hon ens visade antydan till att vakna. Så nu är hon insmord och klar för natten och jag ska gå ner och göra i ordning i hennes rum och sedan hämta ner henne!

Skönt när man kan bli positivt överaskad ibland!

Här blir det hemgjord pizza och soffhäng resten av kvällen. Jag min karl och min lilla tjeja.
Imorgon är det ny vecka igen. På fredag kommer Emma, veckan därpå kommer Elin. Hur bra är det inte!? Tack och lov för finaste systrarna i världen!

Kärlek!

Grattis världens bästa pappor!

Japp idag är det farsdag och jag gratulerar världens bästa två pappor, min egen pappa så klart och sen självklart även pappan till mina barn och min make, Petter! Hoppas ni får en finfin farsdag!

Igår var en mycket trevlig dag och kväll. Vi avslutade dagen hos Höglunds med godgod mat och spel. Inget tvivel om att jag trivs som fisken i det sällskapet! Härligt!

Hann bara hem och i säng innan jag slog igen ögonen. Vaknade dock i natt med en otäck huvudvärk men jag hoppas den släpper framöver.

Idag står fönsterputsning på schemat!


Trevlig söndag på er!

Kärlek / Anna

Till Stina

Låt mig alltid minnas hur underbart det var att bära dig i magen, hur speciellt det känns att ha ett liv inom sig. Ett liv som växer och växer, ett liv som ska komma att förändra allt.
Låt mig alltid minnas känslan som fanns i mitt hjärta när du för första gången låg på mitt bröst, känslan så stark som ingenting annat jag upplevt.
Låt mig alltid minnas lukten som du har, som är den bästa parfymen i världen, som man aldrig kan få nog av.
Aldrig ska jag glömma hur underbart det är när du kryper in mot mitt bröst och slappnar av i hela kroppen, när du trycker in ditt lilla huvud under min haka och ser på mig med dina stora blåa ögon.
Aldrig ska jag glömma hur dina små fingrar håller hårt om mitt finger, hur du ler mot mig med hela ansiktet, hur du redan nu tyr dig till mig i alla lägen.

Lilla vännen, du har förändrat mitt liv, du och din syster är det viktigaste i världen. Den kärlek som jag känner för er är starkare än något annat jag någonsin kännt. Det är ett mirakel att du är min. Varje dag är en gåva, att följa dig och hur du förändras, hur stor du redan har blivit och hur underbar du är.

Mamma älskar dig lilla Stina, mer än någon kan förstå!

Melodikrysset o kaffe..

Börjar bli en lördagsvana nu att lösa melodikrysset. Eller lösa och lösa.. idag gissade jag rätt mycket men det gick ju bra det med! Med mammas hjälp efteråt så löste jag de två luckor och ett fel som jag själv hade lyckats med. Det är väl rätt bra?! Mysigt är det iaf, att äta frukost och försöka klura ut svaren. Och vet ni, idag har jag kokat kaffe åt mig själv bara för att jag var sugen. Det har aldrig hänt förut. Jag har inte druckit kaffe äns, men nu sedan Stina kom så tycker jag att det är riktigt gott ibland. Och imorse var jag riktigt kaffesugen! Det ska börjas i tid! (eller otid)

Petter sover än... med Stina på armen. Elvira har sovit hos farmor och farfar inatt, vilket var en välbehövlig natts "vila" för oss. Det har varit lite struligt på nätterna, och ännu mer för mig eftersom P innesitter någon "superkraft" att kunna fortsätta sova trots att två ungar skriker för fulla muggar samtidigt. Då är det lite knivigt för mig att hinna med båda!

Min feber har nog gått över, är dock lite öm i kroppen än, så jag tar det lugnt idag och fixar lite härhemma. Ser fram emot en skön lördag!

Uppdaterar er mer sedan!


All you need is love, (om ni inte redan visste det..)

/ Anna


Heja heja heja heja linnea! Idolnörd som j...

Heja heja heja heja linnea! Idolnörd som jag är så känns det illa om hon åker! Heja heja heja:)


God morgon världen!

För det första är det något fel med mig idag.. mina ben värker, hela benen och det är riktigt obehagligt!

Men för det andra är det fredag! Och inget är väl bättre än det!`?

Nu vaknade Stina! HÖrs sen!

Jag o elvira lagar mat. Jag har dock mer k...

dsc00425 (MMS)

Jag o elvira lagar mat. Jag har dock mer kläder på mig:)


God morgon!

Vi är uppe, frukostätna, haft vattentagning på vårt dricksvatten, klätt på oss, gjort oss i ordning. Strax styr vi kosan mot dagis! Vilken härlig torsdag hörrni!


Efter en vakendag har nu lillan somnat rik...

dsc00423 (MMS)

Efter en vakendag har nu lillan somnat riktigt skönt hos mej i soffan. Hon verkar inte gilla greys lika mycket som jag! Nu flyttar vi till sängen. God natt!


Världspremiär!

http://www.youtube.com/user/WhiteCigarMusic

Fina Matilda, som fyllde 20 igår, hade igår även världspremiär med sin singel och sin video! Som "nästanstorasyster" blir jag mäkta stolt!

Visst är hon duktig!?



Lilla underbara Elvira..

Igår gick jag och la mig med Elvira. Klockan var över läggdags och hon behövde verkligen sova för att orka upp till dagis idag. Jag läste saga och vi sa godnatt och släckte lampan. Men hon kunde inte sluta prata. Hon berättade om allt mellan himmel och jord, om moster Emma som ramlat på cykeln och tappat tänder, om vilka fingrar moster Elin sög på som barn, att man inte fick cykla på mormor och morfars gupp, att man måste gå på kanten av vägen så ingen bil kör på en osv. Till slut blev det tyst och jag trodde hon sov, då säger hon: "Mamma, har Handy manny en snopp?", å herregud vad jag skrattade, jag kunde inte sluta. Där låg hon min lilla treåring och funderade och det hon funderade på var om Handy Manny hade en snopp!!! (för er som inte har småbarn så är Handy manny en barnprogramsfigur!).

Det gjorde min kväll igår, det är så fantastiskt hur de tänker, hur de funderar och resonerar! Som tur var så tyckte Elvira att det var rätt skoj att ha fått mamma att skratta så mycket så hon stämde in och vi låg en bra stund och gapskrattade innan Petter fick ta över och försöka få henne att somna!


Övrigt så har jag sovit dåligt hela helgen vilket resulterade i att idag har fått vara en sovdag! SOm tur är var Stina med på noterna så efter att ha lämnat Ia på dagis sov vi ett par timmar i soffan! Mycket välbehövligt, kände mig som en ny människa när jag vaknade. OCh mycket mysigt att få ha lite mamma/stina mys, då det känns som det var längesen jag kunde ägna mig åt bara henne en liten stund. Med tanke på hur gott hon sov så tror jag hon uppskattade det också!


Det är ungefär där vi är just nu. Ia är hemkommen. Jag vägrar gå utanför dörren mer idag i det eländiga vädret. Fy sjutton!
Så det blir att röja i sovrummet och sen steka pannkakor till hela familjen såsmåningom!

Nu blir det Ia mys först och främst!

Kärlek!

En alldeles speciell söndag!

Tänk så, varje dag är ju helt unik, helt speciell. Den kommer aldrig mer igen. Därför ska man ju njuta varje dag, göra det man vill och det man tycker om. Allt det där andra hinns med ändå, och när man gör sånt man tycker om så är inte dessa måsten så jobbiga heller!

Efter frukost idag tog jag och Stina en sväng till Hultsfred och storhandlade, så nu är frys uppfylld så vi klarar oss ett tag. Bra. (Ett måste som jag dock tycker är rätt skoj... )

Sen har vi haft finbesök av Angelica och Melker och Gurra så klart. De var här och fick massage och jag passade på att slänga ihop en jordgubbspaj som vi fikade på efteråt. Lite planer för utbyggnationen diskuterades och jag trivdes i största allmänhet då dessa tre människor är några av de jag tycker ALLRA allra bäst om. Goda vänner är livets bästa..

Det har kommit och gått lite folk här idag då Emma masserar lite. Nu har vi ätit och snart är det min och min makes tur att få hoppa upp på massagebänken. Sen tar vi kväller här och njuter  av mörkret och de tända ljusen.

Skickar några extra tankar den här helgen till finaste farfar, till underbara Agda som sitter däruppe och kikar på oss! Jag saknar er!

Trevlig fortsatt söndag på er allesammans!

Vi är hemma.

Vi är i Vibo igen. Hemma eller borta. Jag uppdaterar er senare!


Nu har stina badat och myser hos morfar! D...

dsc00418 (MMS)

Nu har stina badat och myser hos morfar! Det känns lite sorgligt eftersom vi åker hem imorgon bitti och vi har haft en underbar vecka här! Känns alldeles för länge tills nästa gång..


Hmm...

Haha, från att ha "bombat" er med inlägg i lördags gick jag till total tystnad. Men jag lever och har det bra. Det är bara det att jag har prioriterat bort er en stund!;)

Vi är kvar i Dalarna och har det toppen. Tjejerna och jag umgås mycket med Emma, eftersom mamma och pappa jobbar på som vanligt den här veckan. Vi passar på att promenera och leka, hälsa på hos farmor och mormor och morfar.

Idag har jag bestämt mig, inspirerad av farmor och emma, att jag ska börja sticka. Så på torsdag tror jag vi tar en tur till Dala järna för införskaffning av garn och stickor! Kul!

Visst saknar vi Vibo lite, men bara lite än så länge, det är skönt att få miljöombyte och att andas Dalaluft! (Den är fortfarande lite bättre än den småländska;) )

Ikväll blir det Selins med Icka! Härligt! Det har jag längtat efter!


Over and out for now!

/ Annaa

RSS 2.0