Dagarna som passerar.

Den stämmer rätt bra den där reklamen. Det är inte dagarna som går som räknas utan dagarna man minns. Det är viktigt att göra varje dag minnesvärd med andra ord. 
 
En till helg har passerat. Vi slöade i fredags. Eller jag fick massa ärenden gjorda på förmiddagen och sen slöade vi! Skönt. 
Lördan blev en heldag i Linköping. Mysigt och härligt! Bygga möbler när vi kom hem och en stunds umgänge med Höglundarna. 
idag har jag haft en me&I visning samt varit på styrelsemöte för IFK. 
 
Tränade i fredags, körde crosstrainern samt tabataintervaller. Fick så grymt ont i högerknä. Gör fortfarande väldigt ont och dagens promenix på 8km var ingen höjdare. Glad att jag planerat in simning den här veckan! 
 
Om två veckor är jag i Grekland. Det är så härligt och sjukt så det knappt är sant. 
 
Vilket trist inlgg. Men så är det ibland. 
 
Vi hörs under veckan! 
 
Ciao 

Trötthet

Krypit ner under täcket. Har små fötter på magen. Lycka. Hur gick det till? Hur blev de mina? De finaste i hela världen, mina. Å vad jag älskar<3!


Positiv energi!

Haft en mycket trevlig me&i träff ikväll, vilket betyder uppladdning av positiv energi!
Nu är jag riktigt riktigt nära mitt första delmål denna säsong! På torsdag hoppas jag nå över det! Sen är det bara resten kvar:)


Påsklov, resume

Jaha, inte en rad hann jag skriva under lovet. Eller hann och hann. Jag hade helt enkelt ingen lust. Eftersom den här kvällen aldrig verkar komma till ro så roar jag mig med att sammanfatta den dryga veckan här i bloggen. 
 
Det är konstigt hur kroppen är inställd på när det ska bli lov. Jag hade studiestöd på skärtorsdagen och när jag hjälpt två nior med deras bokredovisningar och klockan blev fyra så bara kände jag att jag kunde somna stående. Jag var så trött. Packade ihop mig (och det jobb som jag egentligen inte borde tagit med hem) och for hemåt. Både P och jag var totaltslut så när erbjudande om hämtmat kom på tal så hängde vi på. Anton fixade hem från stan och Kajsa och Ingvar anslöt till pizzamiddag i vibo. Stina packade ner alla sina nappar i ett stort påskägg och lämnade på trappen till påskharen som visst hade fått bebisar. Som tack hade påskharen lämnat ett påskägg med godis och en armbandsklocka till henne. Överlycklig liten tjej som la sig utan protester på kvällen men med klockan tryggt på handleden! Duktig! 
Långfredagen kom mamma och pappa ner och när Petter gick på Tunapub så stannade vi andra hemma och hade fredagsmys. Skönt. 
Pigg på lördagmorgon och mamma och jag fixade inför påskmiddagen på eftermiddagen hela förmiddagen! ;) Pappa tog med sig Elvira till stan så att även hon fick köpa en klocka. Hon bröt ihop lite lätt när Stina fick en klocka före henne. Hon är ju faktiskt störst! 
Vid tre anlände släkten och vi firade påsk och petter på en och samma gång. En cykel och ett beachvolleynät och boll rikare var det en glad Petter som tog kväller på påskafton. 
Påskdagen for mamma och pappa mot Dalarna igen och vi hade en slödag innan vi for mot Molid för firande med resten av släkten. Leo fyller snart ett och vi passade på att överlämna present. Tjejerna älskade att leka med tremänningen Leo och det var en lyckad eftermiddag hos Gunnar och Gudrun. 

Måndagen var lugn och skön och vi slappade och gjorde så lite som möjligt. Avslutade dagen med räkpaj och varma mackor hos Höglunds! Längesen och otroligt skönt. Som alltid. 
 
På tisdagen åkte jag och tjejerna tillsammans med Axel och Hugo till leklandet i Hulstfred. Där mötte vi upp Karol och hennes grabbar. Några lektimmar senare var vi nöjda och skjutsade Hugge till träningen på vägen hem. Trötta tjejer däckade rätt snabbt när vi kommit hem. 
 
Resten av veckan var vi mest hemma, bakade och småfixade. Lekte och spelade. Mycket spel och en hel del lek med kompisar. Härliga dagar med andra ord. Som vanligt känner jag att jag inte hunnit hälften av vad jag tänkt men köper att det är så det är. 

Avslutade lovet med en härlig lördagskväll då vi fick huset fullt av gratulerande vänner. Uppskattat och trevligt. Vilka härliga och fina vänner vi har. Synd att man inte hinner ses oftare! Tack fina ni för en härlig kväll. 
 
Söndagsångesten slog till med dubbelkraft och sömnen ville inte riktigt infinna sig. Trött som tusan i morse och stackars tjejerna hade nog gärna sovit några timmar till när klockan ringde strax före sex. Men iväg kom vi och dagen har gått okej. 

Elvira har däckat, gjorde nog det innan hon la huvudet på kudden tror jag. Däremot har min lillskrutt inte somnat än. Hon ropar och när jag kommer säger hon sockersött: "mamma jag vill ha dig" och så kryper hon upp i famnen. Underbara unge. Det är klart. vi har umgåtts en och en halv vecka hela tiden. Idag har vi knappt sett varandra. KLart vi ska sova nära nära nära i natt. KLart vi ska ta igen missad tid. 
 
Stina har varit så duktig och slutat med nappen. Några dagars upp och ner vänt humör men annars tapper och duktig. Väl medveten om att hon slutat och frågat några gånger vad vi ska göra om hon ropar på tutten.. Söt! 
 
Elvira funderar över mycket, muskterörerna i fjälster, ger roliga kommentarer som hon snappat på barnprogrammen. Vi har börjat med hjärtsamling igen, ett hjärta för varje bra insmörjningsdag. åtta hjärtan resulterar i något roligt. Två är samlade! 
 
Nu har det varit tyst ett tag så jag ska chansa på att hoppa in i duschen. Sen är det sängen. Migränen har hängt över mig som ett täcke hela dagen. 


 
Förresten. Idag fyller VÄRLDENS BÄSTA mamma år. Grattis! Vi skickar massor med kramar härifrån. Vi firar dig ordentligt i Grekland. Snart! Å vad vi längtar! 
 
LAVVO MAMMA! 
 
 

"Finns det musketörer mamma? I fjälster.."

Älskade unge! Visste precis vad hon skulle bli när hon blev stor, ville bara dubbelkolla först:)


RSS 2.0