Gode gud i himelen

.. om jag blundar i ett par minuter ( eller lite längre) kan du då hjälpa mig med att när jag tittar igen så är hela mitt hus rent och fint, fönstrena putsade, nya gardiner uppsatta, altanen städad och iordningställd inför sommaren, blommorna som jag iaf köpt planterade i krukor, maten får gärna stå på bordet och min make får gärna ha kommit hem från bygget i Stolpetorp... AMEN.


Tror ni det hjälper?!


/ Anna

Sisådär ett år sen..

Det slog mig att för ett år sedan förra helgen så drog vi tillsammans med Jennie och Mange ner till Tyskland för att handla dryck till det stundande bröllopet! Tidigt den förste maj drog vi iväg från Vibo och det slutade med en för mig oförglömlig resa med goda vänner! Övernattning i Danmark, fullastad bil hemåt och framåt öresundsbron så börjades det nallas på det medhavda av diverse olika anledningar. För någon var anledningen en dålig räkmacka på färjan, för två andra var det nog bara det naturliga suget en lördagskväll! Haha! Sista biten sjönt P och M ålefiskarnsvals nonstop, så jag tror att både J och jag tyckte det var rätt skönt att lasta ur bilen och vara tillbaka på hemmaplan sent på kvällen den andre maj.

Vad mycket minnen man samlar på sig under ett år, och för att inte tala om under ett liv... det är rätt fantastiskt faktiskt!

Ikväll njuter jag av att jag lyckades, (För första gången på länge), få Elvira att sova redan vid halv åtta. Att jag tagit en varm skön dusch och att jag nu inte har några måste ikväll kvar. Bara greys, och det är ju absolut självvalt!
Njuter även av att imorgon är dagis stängt, vilket innebär att jag plockar ut en mammadag och är hemma med lillskrutt hela dagen lång! KÄnns rätt lyxigt att få vara det mitt i veckan. Sedan är det bara två arbetsdagar kvar innan vi förhoppningsvis kan bege oss mot Grekland. Härligt!

Nä, nu ska jag hinna surfa runt lite, vilket jag itne hunnit på länge, innan jag intar soffläge!

Förresten så är min pluttfia torr för snart en vecka! Inte många olyckor heller! Sötis, mammas STORA flicka!

CIao! / Anna

Pedantisk...

Jag tror inte jag är pedant, nä det kan jag inte vara så som det ser ut hemma hos oss mest hela tiden. För att inte tala om mitt skrivbord på jobbet... haha! Jag följer oftast ordspråket " Bättre lite skit i hörna än ett rent helvete.." Men... jag är den första att skriva under på att det inte finns något underbarare än när man slitit och städat länge och sen bara kan sätta sig och njuta av det rena och fina.. lukten och känslan! Oslagbart.
Och det är precis det jag upplever just nu.
Klockan åtta gick vi upp, då började jag.. efter frukost sorterade vi Elviras urväxta kläder efter storlek, ner i plastbackar, på med lock, ner i källaren. Sen fortsatte jag av bara farten och storstädade, skrubbade hela huset. Till och med uppe blev det stiligt och rent. Första gången man faktiskt ser hur fint vårt skrivbord är som petter byggt. Härligt!

Och nu har jag precis slängt ihop en tzatsiki, klyftpotatis är i ugnen och kycklingfilen på spisen. Det doftar härligt. Ska alltså snart krypa ner i soffan och bara mysa och äta gott. Härlig lördagskväll!

Förresten så har elvira varit jätteduktigt och gått utan blöja hela dagen. Tre gånger har hon lyckats kissa på toa, och två gånger har det kommit i brallan. Men vad gör det? Hon är så stolt att vara stortjej och ha trosor istället för blöja. Så nu kör vi hårt med bli av med blöjan projektet!
Nu har hon dock blöja, för vi hoppas på sovning strax. Hon och jag har badat skumbad så jag tror det var skum i hela badrummet;)


Nähä, nu behöver det dukas!


Trevlig kväll på er!

Kärlek! / Anna

RSS 2.0