Lårvärk

Det värker i låren. På ett härligt sätt. Äntligen fick jag springa igen! Skön känsla! Lite sämre när P berättade att det siktats varg just där jag springer.. Tror jag ska springa i samhället i fortsättningen. Mm lite skrajsen är jag allt, respekt!

Känns som jag ska krypa ner. Hade ett stort inlägg på g. eller djupt kanske. Få se om jag får tillbaka känslan igen o orkar skriva!

Två veckor kvar med darling på hemmaplan, sen blir det nya tider. På gott o ont!

Nu så, nu Stinis får du sällskap i sängen!

Natti


Bröllop

Landat i soffan efter en tur till stan. Fixat det sista inför bröllopet imorgon! Art gå på bröllop väcker minnen. Härliga, underbara sådana:)

Fick hem både kläder o skor idag. Dock måste jag byta brallorna till mindre.. Men åt det hållet är det ju iaf roligt! Skorna var bra. Ett par klockrena, de andra behöver kännas på ett tag.

Nähä, macka blev beställd här! Det är fredagsfilm just nu, tingeling!


Trevlig helg på er:)


Idag har Stina hjälpt mej rensa skor, det ...

img_5584 (MMS)

Idag har Stina hjälpt mej rensa skor, det gick så där! Men kul hade vi! Igår var det 1 års kontroll o skrutt väger nu 9330 o är 73 lång! Två sprutor o ett läkarbesök senare var det en godkänd liten tös som somnade sött i vagnen! När Elvira var ett år låg hon över 12 kg. Haha! Så olika det kan vara! Men lika underbara båda två! Favvisar<3


På kvällspromenad! Med Lånad hund o litet ...

img_6514 (MMS)

På kvällspromenad! Med Lånad hund o litet ynkligt barn som fått två sprutor idag..


Sitter på gräsmattan o funderar på hur liv...

img_9325 (MMS)

Sitter på gräsmattan o funderar på hur livet skulle sett ut om huset låg i Vansbro, om en höstdepression kan flyga på en hux flux och hur underbara tjejer jag har. Funderar över hur livet blir IOM P nya jobb, om jag tagit mej vatten över huvudet eller om det blir bra. Tänker på helgens kommande bröllop, på soffhänget dan efter, på att jag på söndag äntligen ska iväg på me&i träff igen. Många tankar far runt.


Gissa om det är kul att leka ute:) en helt...

img_3575 (MMS)

Gissa om det är kul att leka ute:) en helt ny värld som öppnat sej.. Stina hämtar sina galonisar o skor själv hela tiden! Härliga unge!!


Igår fick Ia nya skor o halsband! Nu prome...

img_1545 (MMS)

Igår fick Ia nya skor o halsband! Nu promenerar hon bort till Jennie för att visa! Stolt tjej:)


Okej. Jag MÅSTE på Winnerbäck snart igen. ...

Okej. Jag MÅSTE på Winnerbäck snart igen. Känner nån för att vara snäll vet jag att det finns ett par biljetter kvar till höstturnen. Herrejösses, han är sjukt bra! Kärlek<3


Lööörrrddaaagsmyyysss! Snart Winnerbäck, f...

img_2304 (MMS)

Lööörrrddaaagsmyyysss! Snart Winnerbäck, frågan är bara hur jag ska få Ia tyst under den timmen. Räcker godispåsen?!


Idag är det världens bästa höstdag! För 24...

img_0686 (MMS)

Idag är det världens bästa höstdag! För 24 år sedan kom farmor ut på trappan när jag väntade på skolbussen o berättade att jag fått min första lillasyster! Idag fyller min stjärna, en av mina två allra bästa vänner 24 år! Gissa om jag önskar att jag vore där med henne nu o kunde fira henne dagen lång! Men snart kommer hon hit o då ni! Älskar dej emma! Ha en underbar dag! O nej! Du är inte ens inärheten av tant;) lavvo


Jag tycker inte om människor som tror att ...

img_4172 (MMS)

Jag tycker inte om människor som tror att de är bättre än andra. På grund av yrke, pengar, ålder etc. Jag stör ihjäl mej på sånna typer. Nää nu ska jag sluta tänka på tråkigheter o fokusera på det bästa.. Gissa vad?!<3


Kolla vilken stor tjej! Enbart nya kläder ...

img_5715 (MMS)

Kolla vilken stor tjej! Enbart nya kläder o skor:)


Dagens: leilas goda tekakor:)

img_3826 (MMS)

Dagens: leilas goda tekakor:)


På Emmas begäran! En styck söt prinsessa, ...

img_0956 (MMS)

På Emmas begäran! En styck söt prinsessa, en styck söt ettåring i sin nya onepiece samt ett styck trött mamma:)


Smakprov!!

img_8815 (MMS)

Smakprov!!


SMS-inlägg

img_8149 (MMS)


Kolla vilken snygging som är på väg mot bu...

img_0770 (MMS)

Kolla vilken snygging som är på väg mot bussen med moster!! Egentid med moster på stan påbörjar helgens kalasande!! En namnsdagspeng från mamma o pappa i väskan, det blir spännande att se vad det blir för inköp:)


För ett år sedan vid den här tiden kröp ja...

För ett år sedan vid den här tiden kröp jag ner bredvid Elvira i sängen o somnade för sista gången som mamma till ett barn. Klockan tre på natten gick vattnet när jag skulle upp o dricka och drygt 16 timmar senare kom hon, våran andra prinsessa, lilla Stina!<3. Det är ofattbart att det gått ett år och hur liten bebis plötsligt blivit stora tjejen och förstår så mycket! Snart älskling, snart är det fin allra första födelsedag och vi ska fira den med massor av mys! Grattis min lilla prinsessa på din 1 års dag! Jag älskar dej<3


img_6226 (MMS)


Ni skymtar vårt nya kök. Det är jättefint!...

img_8870 (MMS)

Ni skymtar vårt nya kök. Det är jättefint! På torsdag kommer snickarna hit, ska fixa tvrum, på fredag kommer tapetseraren o fixar tapeter i köket! :)


Finaste prinsessorna! Fotografering på dag...

img_9685 (MMS)

Finaste prinsessorna! Fotografering på dagis idag!!


På väg mot Vibo!!

img_3177 (MMS)

På väg mot Vibo!!


Nya jag. Kopparbrunt, slingor o page. Lite...

img_2288 (MMS)

Nya jag. Kopparbrunt, slingor o page. Lite varannan timme just nu. Skulle jag vart blond, skulle jag haft längden kvar.. Men det är nog snyggt tror jag.


RSS 2.0