Dagens ros

Jag är så otroligt glad över de duktiga pedagogerna som har hand om mina barn om dagarna. Det är en förmån att få känna sig trygg och lycklig över hur duktiga och kunniga de är. Tack! 

!

Så var den gjord! Sista natten ensamma! O gott har vi sovit:)


Dubbelgrattis!

Grattis fina Stina på dun födelsedag! Älskar att vi fick en lång fin eftermiddag/kväll ihop!

Och grattis systeryster till ditt körkort! Underbart! Om två dagar ses vi, kan inte längta mer:)


3

Känns så overkligt att komma ihåg så exakt vad som hände för tre år sedan. Hur jag den septemberkvällen beklagade mej över tunga otympliga magen för Lena. Hur jag var helt säker på att det var minst två veckor kvar innan vi skulle få träffa bebisen!
Hur jag kröp ner tidigt bredvid lilla Elvira som sov gott i vår säng, hur jag vaknade, kissnödig som vanligt, vid tre tiden på natten. Hur lång tid det tog innan jag stående vid kylen förstod att det var vattnet som gick o inte jag som kissade på mej:)!

Hur vetskapen om hur nära det var fick mej att skaka och hur jag frågade Petter om jag kunde ringa mamma mittinatten..

Jag sitter här o ler och minns. Och är så otroligt lycklig över den lilla tjej som sen kom till oss 15 timmar senare. Den lilla bebisen som vuxit till en stor, duktig, liten tjej. En Stina med stor vilja o hett temprament men också med det finaste hjärtat i världen. Snäll och omtänksam, nyfiken och gosig. Mammig och glad. En tjej som sover med huvudet på mammas mage och som viskar att hon älskar mej flera gånger varje dag!

Lilla älskling, imorgon fyller du tre år. Tre underbara år! All lycka till dej och ett stort grattis på din stora dag!

Älskar dig lillskrutt!


Finaste skatterna i hela världen

Snudd på måste att förstora den här va?


Snart så

Sista hemska söndagen. Sista. Sista. Sista. Shit nu tjuter jag:)


Lördag

Vi ligger i soffan, hullerbuller, halvsover ibland o busar ibland.

Lyckan, kärleken o meningen med livet. Allt i en soffa liksom.


Ser slutet på en era

Om tre veckor - en dag börjar något nytt. Petter flyttar hem o jobbar här i Tuna. Det går inte att beskriva hur det känns, men typ som att få tillbaka livet, det har känts i två år nu som om livet varit lite pausat. Eller inte riktigt så men svårt att beskriva på nåt sätt. Kanske är det tvärtom, att livet gått på fast forward. Att jag inte hunnit med riktigt. Hursomhelst ska det bli underbart att avsluta den här eran o börja på nästa!

Just nu rullar livet på som vanligt, intensivt. Jag saknar att bara vara, att hinna stanna upp o bara vara närvarande i nuet. Just nu är det US, föräldramöten, bilbingo, tipspromenader bland annat som gör att jag fokuserar nästa steg hela tiden. Inte nuet. Inte bra.

Idag fick mormor komma hem från sjukhuset, hem till en nu fin lägenhet. Jag längtar så efter att få krama om både mormor o morfar, fina fina dom!

Om några helger firar vi vår treåring, då kommer mamma o pappa. Herrejösses vad jag längtar!


Trögt

Så less på att blogg.se appen bara krånglar..


RSS 2.0