TILL MAMMA!!

Grattis världens bästa mamma på mors dag. Hoppas den har varit bra. Om jag får säga det själv så tycker jag att du gjort ett himla bra jobb med oss alla fyra;) SÅ det så!

Natti / Anna

fem dagar och åtta timmar sedan..

Ja, precis så länge sedan är det som jag uppdaterade här på bloggen. Meningsfullt att ha en blogg...!? Men det är rätt kul att skriva ibland..
Det är ju  faktiskt så här, att vår dator är helpaj. Vi trodde att vi hade lagat den, eller vi och vi det var nog rättare sagt enbart P som hade det, men sen slog petter på den och det luktade bränt och så. Sedan dess är den död. Helt och hållet död. Nu har ju petter som tur är en jobbdator med, så nu sitter jag och klinkar på den.

Är fotbollsänka ikväll: Match i västervik. Blev hämtad vid fem. Då hade jag redan varit hemma i fem timmar eftersom dagis ringde vid halv elva och meddelade att Ia hade 39.5 i feber och behövde bli hämtad. Löste sig smidigt på jobbet och jag drog iväg. Skulle först in på Willys och handla mat tills ikväll, men köerna var så långa att jag vände och åkte direkt hem till Tuna. Sedan sov vi två timmar jag och skrutt. Välbehövligt för både mor och dotter.
Nu har jag precis kommit upp efter att ha sövt ia i sin säng och hon somnade snabbt efter att vi hade läst tre böcker och vällingen var slut! Hon verkar dock lite piggare, om det är av alvedonet eller inte låter jag vara osagt!
Har ägg på kokning, ska göra räksallad till mig och en räkmacka till Petter tills han kommer hem. Gott! Sitter här och tänker på vad jag borde göra ikväll, och när jag har kommit upp i alldeles för många måsten så tänker jag att jag kanske bara ska skita i allt och lägga mej i soffan.. längesen!

Imorgon är tanken att vi ska på 2x30 års fest, men vi får hålla det öppet beroende på om vi har barnvakt överhuvudtaget och hur Ia mår. KÄnns sådär roligt att lämna bort henne med hög feber. Då kan nog mamma anna tänka sig att vara hemma! Det lär märkas!

På söndag ska Petter hjälpa ingvar med något vid stugan och då funderar jag på om elvira och jag ska åka in till ALV och göra premiärbesöket, har man årskort så har man! Ska kolla om Angelica har Gustav och om de är sugna kanske?!


Jaha, nähä, nu ska jag börja att njuta av lugnet här hemma. Hoppas det håller i sig hela kvällen. Få se om jag inte ska orka sortera lite tidningar iaf. Och betala räkni.ngar, om jag får det att gå ihop och hittar Ps bankdosa! Kul fredagsnöje!


Over and out for now!

/ Anna

Förresten, lyssna på detta.

I onsdags kom min chef till mig och sa att han vill fråga mig något. Shot sa jag! Då säger han:
Jo det här med sommarskolan, du skulle inte kunna ta hand om den!?

Haha, började nästan skratta direkt. KÄnns som humor. Självklart vill jag som har betalt hela sommarlovet och ska gifta mig den 18 juli jobba tre extra veckor efter midsommar!

Jag behöver väl knappast skriva att mitt svar vart NEJ!!

Angelica!

Angelica måste verkligen inte tycka om min blogg. Jag uppdaterar ju aldrig! Får man skylla på att våran dator är kraschad och att vi har haft folk här sen i onsdags?!


Haha!

Natti! / Anna

Vissa människor!

Vissa människor retar mej. Fruktansvärt mycket. Små trångsynta saker. Som inte har en aning. Om något. Som tycker att de har rätt att säga till folk hur man inte ska klaga på en, men det enda de gör är att klaga tillbaka på någon annan. I samma mening. Förstår ni?
Haha, jag ska sluta lägga energi på't ;)

Lika bra.

Showen vart BRA!! En slitig dag.. på väg att kräkas.. men det löste sig. En föreställning avklarat, nyss hemkommen. Det är långa arbetsdagar just nu, var på jobbet halv sju, kom hem halv tio. Imorgon ska jag vara där kvart över sju. haha. Sen är det lov. I två dagar. Underbart!


Tack alla goa elever för ert engagemang idag! Ni var grymma!

Och tack Teresia, du ÄR GRYM!!


 / Anna

hemma igen

Kalmar och pedagogiskt cafe. Kom precis hem. Ska kolla greys och sen sova! Imorgon hoppas jag på att få träffa lilla denim!


Natti !

Morgon

0 grader, på med fleecen, öppnar dörren, går ut på trappan på väg mot postlådan och morgontidningen. Tar några steg. Stannar upp. Andas. Underbart. Det doftar så starkt av häggen. Ser mig omkring. Fruktträden börjar slå ut, det är grönt överallt, solen går upp och fåglarna sjunger för fullt. Hör göken som gal. Drar in igen... Underbart! Det är vår. Snart sommar. Mitt hus och vår by är fantasktiskt fint!

Stanna upp en stund och njut av ögonblicket. Det gjorde min dag. Plötsligt vaknade jag upp. Det finns mycket som är viktigt, men inget som är viktigare än nuet. Vi här och nu.


Nu åker jag till Kalmar för en heldag med min klass! Får man sova på tåget?! ..... klart man får!


Nice day to you all! / Anna


tre dagar kvar till helgen!

Min veckonedräkning!
Kom hem för en halvtimme sen, har hunnit tacka av barnvakten anton, duschat och nu slängt i en fryst hamburgare i stekpannan och påbörjat min kvällsmat.
Det där med vikten går väl så där. Har insett att jag faktistk inte hinner stå och lag mej mat i timmar varje dag, men försöker ändå äta okej. Det känns bra. Huvudsaken att jag mår bra och det gör jag. Jag har faktistk gått ner nästan 10 kg sen jag började. Det är inte dåligt. Faktiskt!

Nehä, en liten update fick ni idag. Hoppas jag hinner skriva mer snart!


OaO / Anna

Vårruset

Nyss hemkommen från Växjö och vårruset. Trevligt. Mysigt med picknick som dock blev i bussen då det såklart började regna lagom till fikat! Kommit hem och mannekängat i min klänning som är med hem på visning! FIN!! Ias är oxå med hem, få se om vi kan få på henne den så vi ser om den behöver tas upp något mer.

Har liten sovmorgon imorgon. Börjar med ledningsgrupp halv tio. En och en halv timmes guld!! Härligt. Hinner mamma mysa med sin skrutt i en timme extra, behövs med tanke på veckans kvällsaktivitieter.

Men nu är det sängen!

Natti / Anna

gräsänka

Jahapp, tiden bara rusar fram det kan jag lungt konstatera. Eller lugnt och lugnt, kan väl även säga att jag blir lätt stressad av detta faktum. Fyra veckor kvar i skolan. Drygt två månader till bröllopet. Och ingenting känns klart.
Idag lämnade vi dock in våran önskelista på Önska i stan. Kompletterar den med en annan som våra värdpar får ta hand om, det lär väl bli så att de kanske får några frågor om detta har vi förstått, hur jobbigt vi än tycker att det är!

Jag är hemma själv, eller Ia sover nere i min säng. Somnade så gott och jag med förstås. Men jag kvicknade till och tog mig i kragen och gick upp och plockade undan det sista, nu håller jag på att bryner köttfärs, ska göra tacobaugetter när petter kommer hem från matchen. Det är så hans fredagskvällar ser ut nuförtiden. Fotboll! Men han tycker ju det är kul, och jag försöker njuta av egen tid! Blir inte mycket sådan nu..

Vågar inte ens tänka på nästa vecka.. kommer jag ta mej igenom den överhuvudtaget?!

Imorgon ska vi på Lenas fest. Ska bli skoj! Elvira ska sova hos Angelica och Gustav. Myspys! Tur att vi har så goda vänner som ställer upp och hjälper oss med barnvakt! Och nu är det ju Ias gudmor och allt !

Nähä, nu ska jag bara slappa, eller bröllopssurfa en stund...


Har föresten klippt och färgat mej idag.. bara toppat iofs eftersom det är på spar.. men färgen tycker jag blev grym! Carola är duktig!

Over and out! / Anna

hinner inte

blogga idag heller.. men lugna, det kommer en utförlig genomgång av helgens aktiviteter och då med tysklandsresan i fokus!

 /A nna


RSS 2.0