Älskar känslan!

Har varit med Elvira ett par timmar i skolan. Mysigt o kul att se hur hon har det om dagarna... Och... Lite skrämmande. Är glad att jag jobbar på högstadiet.

Känslan som jag älskar är känslan av nystädat hem, känslan att veta att när det börjar skymma kan vi tända ljus o bara mysa. Utan måsten. Det är bara tvrummet kvar att städa, det görs när jag hämtat Elvira och käkat lunch. Sen är det spel o mysdag resten:)!


Världens bästa!


Känslan för dagen..

.. Är att jag saknar mamma dundermycket! Så mysigt det var (som alltid) att ha någon här när man vaknar! Nån att äta frukost med o ta tag i dagen med! Underbara dagar!

Idag ska vi inte göra många knop på fm! Nattlinnehäng för Stinabo mej en bra stund framöver. För att vi kan. För att huset är nystädat och regnet hänger i luften!


Nov. 07, 2013

När ögonen åker igen och vetskapen att det är ledig dag imorgon. Den är bra.

Vi har haft riktigt mys ikväll, efter gårdagen behövde vi en riktig familjekväll. Efter mat o dusch kröp vi upp i soffan och såg en film! Fikade med hembakta bullar o mjölk.

Ser fram emot morgondagen, lite egentid med Stina och lycka när Ia kommer hem från skolan!
Tjejerna o jag ska till stan o köpa farsdagspresent imorgon, och massor sv mjölkfri mat. För imorgon startar den perioden för storskrutt! Det är mycket nu!


Avslappnad

Haft ett härligt höstlov! Massor av energi från familjen är tankat. Små saker fixade. Ja men jag mår bra! Bättre än pp länge.

Underbart att vara "hemma" och att få hit familjen. Helgen i Örebro var grym!

Är så nöjd med livet just nu. Vi har familjemys hela tiden mest o att vara hemma allihop är toppen!

Ryggen krånglar fortfarande men läkningstiden var ju tre veckor så förhoppningsvis är det bättre om ett par.. Kunde inte hålla mej från löpning igår och slog till med volleyboll direkt efter.. Kändes idag. Imorgon får vi träning på arbetstid o jag valde spinning.

Fortsatt lite jobbigt med vissa saker kring storskrutt men det märks att hon just nu vill vara med oss. Att träna ihop igår på skidträningen var grymt kul o uppskattat av oss båda! Betyder mycket gör barnen att vi vuxna är med o gör tillsammans, och många är vi ju som gnäller över att vilja träna! Två flugor liksom:)


RSS 2.0