Gose

Jag kryper ner hos min stora tjeja. Lycka!!<3


Snart!!

Jag längtar efter dej!! Hur mycket som helst. Jag räknar ner! 11/4 är den bästa dagen på länge!! Lavvo<3


Nejsägare

Eftersom tiden inte alltid räcker till kan jag ibland undra varför jag är så dålig på att säga nej. Varför inte bara umgås med dem man vill,göra det man gillar osv?!

Jag ska säga nej till energitjuvar o ägna min tid åt sånna som ger tillbaka. Bra val!


Nöjd

Nöjd med dagen.
Måndagar på jobbet är bäst. Då är både Gunilla och Karol där. Mycket svenska lektioner, vilket känns väldigt roligt just nu.
Barn som var på strålande humör. Solen som hittade in imorse. Ljust när jag åkte hem från jobbet. Gos med prinsessorna på kvällningen.
Kört ett pass styrka och på crosstrainern. Skönt. Härligt rosig i ansiktet!
Ätit god sallad med apelsin som efterrätt. Mums.

Familjen annorlunda och lite jobb just nu.

Vissa dagar är bättre än andra. Även om alla är väldigt väldigt bra. Jag trivs med livet just nu. Skönt. Efter en downperiod känns det nu fantastiskt.( Nu lät jag nästan manodepressiv)
Hur kan det vara annat? Vilka kids jag har!

I helgen kör jag hårt med Me&I, som jag inte gjrot på ett tag. Ska bli kul! Nu jäklar! Finaste kläderna!

Nähä. Jobba vidare när jag har flytet kvar!

Natti på er!

Kärlek!

Om

"ibland mamma ligger du för nära mej så att jag inte kan andas."

"oj då gumman, förlåt!"

"alltså det gör ju inget mamma för man kan ju andas genom öronen med!!"



Älskade unge!


Minnen.

Det har skrivits en del om prinsessfödseln de senaste dagarna. Personligen tycker jag att det är roligt att allt gått bra och att de mår bra men annars har jag nog inställningen att den nya prinsessan är som vilket annat barn som föds överhuvudtaget. Ett mirakel så klart. Dock så märker jag hur man, när det pratas och skris om förlossningen, börjar minnas sina egna förlossningar. När vi den 11/7 2007 vid 12 tiden åkte in till förlossningen med mycket svaga värkar, dagen innan vi hade planerad tid för igångsättning. 12 dagar över tiden. Hur jag var lite lite öppen och hur de tyckte att vi ändå skulle vara kvar. Hur vi sov nere i korridorren första natten. Fick en sovdos som hjälpte mycket mycket lite. Hur hela torsdags dygnet blev en kamp. En frustrerande kamp där vi längtade och längtade efter att få se vem som bott i magen. Hur vi efter timmar till slut på fredag morgon fick inspringande massvis, ca 8 människor i rummet då lillans hjärtljud plöstligt försvunnit. Hur det helt plöstligt efter nästan två dygns kamp belv bestämt att det skulle bli akut snitt och hur jag bara rullades iväg. Snuvad på konfetten. Lite så tyckte jag nog. Kämpat och kämpat men fick ändå inte avsluta det hela själv. En operation som gick bra. Dagar efteråt med ont. Ont i såret, lite halvt handikappad. Men vad gjorde det egentligen när vi hade fått våran prinsessa? Sedan den dagen har hon varit en del av oss, en del i vår lilla familj. Fantatiska minnen. Den andra. tre dagar innan utsatt datum, upp och dricka precis som vanligt på natten. vattnet går. Panik. Kommer det bli som sist. Är det två dygns kamp som väntar, som resulterar i en operation på nytt? Lugnt och sansat till Västervik. Mer förberedda nu. Vet vad det handlar om. Känner igen känslorna, smärtan. Bebisen inte fixerad sista kontrollen. Därför ganska bråttom in. Väl där visste ingen hur hon låg i magen. Rätt håll? Fel håll? Herregud innan de ändå kom på att hon låg precis som hon skulle. Frukost på BB. Riktiga värkar. Snabbt förlopp. Klockan 12 var jag helt öppen. MEN. Inte ville hon komma ner inte. Nä. Barnmorskan säker på att OP. Lämnar över och ber nästabyta om till opkläder. Den barnmorskan läser mitt förlossningsbrev. Bestämmer sig för att vänta, vill att min önskan om en "vanlig" förlossning ska få slå in. Kämpar kämpar. Motiverad, längtar. Så kom hon äntligen. Strax före sju på kvällen. Drygt 12 timmar efter att vattnet gick. Fort tyckte jag. Haha så nån annan. Två helt olika förlossningar som resulterat i samma sak. De två finaste prinsessorna i världen. Mina skruttungar som betyder allt och lite till för mig. Som är de bästa syskonen man kan tänka sig. Det är fantastiskt! Kärlek, tjejer! Det är vad ni är!

På tal om prinsessor...

Här har ni världens finaste, underbaraste prinsessor! Helt perfekta!


Vi är hemma i torpet igen efter härliga dagar i Vanå! Just nu finns det många bra anledningar att bo i Vanå i mitt huvud:)


Långt hår!!

Kolla in min goseplutt! Spanar på pappa o syrran som åker fyrhjuling! Snart är det hennes tur:)


Mello!

Elvira har tjatat hela dagen om melodifestivalen. När vi bänkat oss i soffan så säger hon: ska vi inte hämta papper o penna så vi kan skriva vad vi tycker! Så nu sitter vi här o fyller i bra, bra plus, skitbra, eller dåligt. Petter o jag tyckte jättebra på Andreas, Elvira tyckte han var kass! :)


Kullorna o jag åker mot Dalarna på måndag. Semester. Emma. Icka. Mamma o pappa. Badet. Bibblan. Fiket.

Jag har en djup svacka. Igår tjöt jag. Sa till mamma att jag saknar henne o pappa o stortjöt. Var det 31 jag fyller snart?!

Haha. Paus.


Migrän

Å där kom den! Längesen sist. Gonatt då...


Tvåkilo

Den här veckan är målet minus två kilo. En upptrappning. Känner mej redo för det. Nu kör vi!!


Första gången för allt!

Idag har Stina o jag haft vår första riktiga diskussion. Jag tyckte inte att man fick sitta på bordet, hon höll inte med. Hon blev vansinnig o jag gav mej inte. Slutade med att hon satt i pappas famn o blängde med svarta ögon på mej. Till slut kramades vi igen men huuu vad ont det gör i mamma hjärtat...

Nu skidor på kökstvn!!


Depp

Känner mej nere. Många faktorer. Tur att systeryster kommer hem imorgon. Då blir det lite bättre hoppas jag.


Vård av barn.

IDag är jag hemma med mina kullor. Igår hade Ia feber och Stina hostade och snorade. Idag är de pigga som två mörtar, nästan. Verkar nog som att det räcker med en eller två Vab dagar den här gången. Eftersom de är pigga så roar de sig himla bra själva, just nu sitter de och målar i en målarbok tillsammans, sååå söta! Jag går runt och småpillar lite och fixar lite tvätt som det verkar finnas i överflöd hemma hos oss. Min helg vet jag inte om jag vill prata om nå mer. Körde i diket, kraschade bilen, fick bensinstopp. Haha, vad hände undrar jag. Nä, nu ska jag hämta flera kartonger med barnkläder och försöka få någon ordning i oredan. På lördag planerar jag en tripp till Västervik för att lämna in lite barnkläder och shoppa lite nödvändigt till mig själv. Ha en fin måndag kära vänner! /Anna

Mot eksjö


Skrivbordstjänst, massor att fixa, lättare med bra musik i öronen. Så det så.

www.youtube.com/watch?v=cput3eYayzQ Du finns i varje andetag I varje steg Som himlen bär en evighet Oh oh Tiden den står stilla när Vi rör vid varann Mitt hjärta det brinner När kärlek vinner En evighet En kort sekund När vi blir ett Med tid och rum Ett ögonblicks Oändlighet Långt bortom allt I evighet Jag vill alltid stanna här För här är jag fri Du är den värld jag lever i Oh oh oh Ingenting kan stoppa mig Det blåser en vind I hjärtan som brinner När kärlek vinner En evighet En kort sekund När vi blir ett Med tid och rum Ett ögonblicks Oändlighet Långt bortom allt I evighet Mitt hjärta det brinner När kärlek vinner Oh jag älskar dig! När vi blir ett Med tid och rum Med tid och rum! Ett ögonblicks Oändlighet Långt bortom allt I evighet Långt bortom allt I evighet

RSS 2.0