Lite sommarbilder!


Semestertider!

Hej och hå!
Hur har ni det där ute i Sverige i dessa semestertider? Här i Vibo har vi det bra! Som alltid! Det har varit dåligt med uppdateringar, men å andra sidan så är bloggen lite lågprioriterad i dessa härliga tider.
 
Vi har hunnit ha två hela veckor ledigt tillsammans. Vi har tillbringat den första hos bästa vänner på Öland! Underbart! Helt okej väder, stranddag, cykelturer, loppisrundor, god mat och bara mys! Det kallar jag semester! Stina och Elvira bytte säng efter halva veckan och då sov Elvira i spjälsäng och Stina hos mig och Petter! Sötungaar! På vägen hem mötte vi upp Mamm aoch pappa i Kalmar och sedan stannade de nästan en hel vecka hos oss i Vibo. Då fokuserade vi på 5årskalas och lekstugebyggande. Tack vara mamma fick jag massor med sköna saker gjorta. Städning av kontoret, altananen mysig, korridoren  nere ren och tom. Ja ni vet. Mammor är bäst. Helt klart! Pappor är rätt bra de med i och för sig! Tack mamma och pappa för en mysig vecka. Vi hann med en restaurang kväll på brygghuset oxå! Hräligt med vardagslyx! God mat och otrolig service, speciellt för barnen! Lycka!
 
Nu jobbar petter i tre dagar (1,5 kvar) och vi tjejer hänger på hemmaplan med små utflykter. Vi har sällskap av Axel hela dagarna med! Härligt! Igår gjorde vi ett besök på Näs och Näktergalen tillsammans med farmor. Idag har Affe och Sett passat tjejerna en stund när jag besiktade Petters bil.
Imorgon hägrar bibblan och återlämning samt nylåning av böcker. Än hinner vi allt igenom ett par till!
 
Hade bestämt mig för storstädning idag, nu bjuder ju sommaren på den första?! riktigta sommardagen så vi får se. Jag går nog lite emellan!
Försöker uppdatera er mer ikväll! Då ska jag ändå maila lite grann!
 
KRam!

Herrejösses.

Nu var det veckor sedan blogg.se appen funkade. Då innebär det också att ni inte fått några billder på veckor. Skittrist. Kom igen nu blogg.se!!
 
Annars gick luften precis ur mig. Har varit en intensiv vecka. Spontanbesök och ALV. Två dagar i rad har vi besökt lunchtåget och myst där med våfflor. Nu sover lilskrutt och tanken var att jag skulle göra ett städryck. Men som sagt luften gick ur mig.
 
Nästa fredag fyller min stora tjeja fem år. FEM! Ska bli så kul att fira henne med buller och bång. Frågan är bara vad vi ska ge henne! Ingen aning. Ska strax åka till stan och fixa present från hennes gammelfarmor. Kanske får lite inspiration då. Tanken är nog att köpa dessa prylar i Kalmar på torsdag. Ute i god tid. Ja visst.
 
På fredag bjussar vi på grillat? och födelsedagsfika på seneftermiddagen. För de i släkten som kan och vill! Det allra bästa är att mamma och pappa kommer. Det var längesen! Längtar!
 
Ciao
 

RSS 2.0