Lovdags

Nu äntligen har vi höstlov jag o tjejerna. Underbart! Sa i början av terminen att överlever man fram till höstlovet så blir resten en lätt match. O överlevde gjorde jag. Även om sista veckan kändes som en kamp att hålla näsan ovanför o även om jag nog skulle behöva jobba ett par dagar under lovet för att det ska kännas perfekt..

Imorgon bitti rullar Volvon mot Närke o en kväll med fina vänner på ladies night! Mormor o morfar hämtar upp tjejerna o på söndag kör jag efter upp till Dalarna. Några härliga dagar väntar! Å som grädden på moset tar vi med mamma tillbaka sen!

Igår besökte jag en kiropraktor,konstaterades att min rygg är sned o att höger höft är högre än vänster. Stor/djup inflammation i båda sidorna långt ner i ryggen med tre veckors läketid om jag har tur. Huu! Knaprar Ipren på inrådan o ojar mej rätt bra härhemma. Han trodde ändå på rejäl förbättring inom en vecka. Jag hoppas han har rätt. På söndag ska Emma få knåda bort jobbatressen i nacken..

Är lite orolig för min tjeja med. Verkar få stå ut med en del. Känns inget bra. Nya prövningar i mammadjungeln! Är glad att vi får en paus från skola o fritids ett tag. O även dagis. Fick en rejäl dipp på det i veckan. Ledsen o besviken. Nu har vi en veckas härligt familjehäng framför iss. Det bästa!


Gammal

Igårkväll small det till i ryggen. Det var vidrigt att ta mej hem i bilen från Målilla. Smorde in ryggen men nattsömnen blev inte bra. Hittade ingen skön ställning att sova i alls.
En fin vän ställde upp o masserade mej länge och djupt idag på fm. Känner mej mörbultad på ett bra sätt:)! Gått okej idag så länge jag hållt igång men nu! Har suttit i soffan ett tag och höll inte på att ta mej ner för trappen.
C som masserade idag tror att jag är sned i rygg/höft och att det är det som
är grejen. Jag som är lite skrajsen gör kiropraktorer..

Insmord med voltaren ska jag görsöka sova nu! Nybäddad säng. Oslagbart;)


Ideellt arbete...

Så trött på att jobba ideellt. Vissa har så jäkla lätt att bara säga nej o sen förvänta sej att någon annan ska fixa det. Nej. Avveckling pågår för mej o denna typ av arbete. Min fritid vill jag lägga på något som utvecklar o ger mej något, inte nåt som stressar o pressar mej!
Tack o hej.


Finvädret

Laddar för en intensiv vecka.
Måndag: vanlig jobbdag
Tisdag: jobbdag med pedagogiskt café, sluttid 19.00
Onsdag: jobbdag samt Me&i visning på kvällen
Torsdag: kompledig. Me&i visning på kvällen.
Fredag: ledig
Lördag: tjejhäng på kvällen
Söndag: Me&i visning * 2


Kul och intensiv vecka!

Stolt över mej skälv som joggat 4km och direkt efter tog Jennie och jag en promenad! Bra när man kan kombinera nytta med nöje.
Resten av dagen blir riktigt lugn, har en trött liten tjej härhemma som sovit alldeles för lite för sitt eget bästa i helgen. Petter jobbar extra o vi kommer nog se nån härlig Astrid film o bara mysa! Ladda goskontot helt enkelt.


Arbetsliv..

.. Är just vad vi håller på ned i åttan just nu. Idag pratade vi bl.a. om framtidsyrken, löner o utbildning. Vi kikade på olika yrken och vad som krävdes för att bli det samt vilken medellön som råder.

Efter ett tag räcker en kille i klassen upp handen: " men asså, du borde ju typ ha jättejättejättehög lön. Du ska ju fixa hela Sveriges framtid liksom.."


Reflektion!


Migrän

Höll emot tills jag kom hem. Tack o lov för att barnen sköter sej själva. Försökt vila med öppet fönster för friska luften brukar vars bra. Men huu vad de kör cross ikväll.. Fy vad det låter:(!

Upp o fixa kvällis nu o sen isolera mej!


Värt

Vi är så värda det här. Både jag o barnen. O Petter förstås. Att leva ettvanligt Svensson liv.

Förra veckan tjöt jag varje dag nr jag var på väg hem från jobbet. Av lättnad. Att veta att nån mer var hemma. Att vi kunde laga middag ihop, eller att den rent av var klar. Att se på TV på kvällen, att lägga barnen tillsammans. Att bara ge en kram.
Idag när jag kom hem fanns biffar o potatis klart att värma i kylen, diskmaskinen var körd, bänkarna rena och tvättmaskinen körd o redo att hängas ( inte maskinen..)!

Barnen är glada, jag är glad o lättad. Och vi är värda detta. I två år har vi varit själva söndag em till torsdag natt. Två år.

Just nu är jag jäkligt ego o bara njuter av det här! Det känns som att playknappen på mitt liv är intryckt igen. Livet är inte längre på paus!



RSS 2.0