Bryter ihop lite lite grann

För att jag missar Winnerbäck i Linköping på lördag.


Jag är beroende

Efter tre dagars halsont så planerade jag en promenad för mej med Stina i vagnen och Elvira cyklande bredvid! Jag bytte om till löpkläder mest för känslan.. Det slutade med att jag nu överlycklig har sprungit min 4 km runda. Dock med ett litet "säga hej till häst" stopp men ändå! Det gick att springa med vagnen, det passade hyfsat med Ias cykeltakt! Detta innebär att min höst är räddad!


Huvudvärken är borta och jag känner mig som i ett rus! Hej löpberoende!!;)


En sån där måndag.

Huvaligen. Idag har jag en dag där jag känner att allt jag vill just nu är att vara hemma med tjejerna. Bara vara. Åt skogen med jobb och förpliktelser. Fram för att vara mamma på heltid.
Vet inte varför, men det är den där känslan som speglar min dag. Extra mycket när man kommer och hämtar på dagis och får kramar och pussar och Stina som lärt sig säga "Ninna ässar min mamma". Men herregud, ni hör ju!
Underbara tjejer!
 
Vi har varit på kalas efter dagis. IDag fyller Dadda 83 år. Det var mysigt och dadda var pigg och på härligt humör! Men sen så blev det inget mer. Vi kom hem och Stina var så övertrött att hon la sig på trappan och skrek. Elvira, snäll som hon är, satte sig i min säng och kollade film medans jag fick den skrikande busen i säng. Och så när jag ligger det så känner jag just det. ATt vi bara åker och kommer hem. Jag vill leka och baka och busa och mysa. Jag vill göra utflykter och gå på picnic. Jag vill ligga i sängen en hel dag och läsa sagor. Steka stora högar med pannkakor och rulla chokladbollar så det står härliga till.
När hinner man det?
 
Nä. Inte tänka så. Vi styr upp det där. Ska bara hitta timmarna först. Ska bara bli klara med allt skit härhemma först. Jag är så less på att alltid ha hundra saker att göra när man är ledig. Jag vill bli klar så vi bara kan göra ingenting. Åka till busfabriken och äta på restaurang. Se glädjen i deras ögon när de känner att det handlar om dem, bara dem.
 
ÅÅ! Ge mej pengar så jag kan hyra in någon som snickrar klart. Ge mig 10 stora starka karlar som lägger en heldag här! Jag bjur på mat! Lätt!
 
Jag vill vara mamma. Alltid!
 
Jag älskar er tjejer! MEST!! <3

Ia är lycklig! Hon o P har varit på circus ikväll! Oj vad hon berättade när hon kom hem! Nu ligger hon här nyduchad då jag fick allergi då hon ridit på kamel.

"ses imorgon mamma" "du skulle ju inte lägga dej sa du?!" "nä men det ska ju du"

Haha!

Ångrar att jag inte tog några förebilder på Elviras rum idag. Vi har nämligen STORstädat. Det var på tiden!

Nä. Jag gör som dotra min säger. Godnatt:)


Ny säng!

Sitter i fotändan på Stinas nya säng o väntar på att hon ska somna! Går.... Sådär.

Försöket även få torsdagskvällkänsla. Ni vet inför veckans sista arbetsdag, jag är ju faktiskt ledig fredagar i höst!

Idag släpptes nya me&i kollektionen! OM den är underbar!! Imorgon drar jag på visning, härligt!


Än är det sommarlov!

Jag har återupptäckt Bryan Adams. Eftersom vi inte lyckades få ihop det så att vi kunde se honom live här iveckan så går han nu mer varm på spotify. Vilka minnen!
 
Jag sitter med en färginpackning i håret och hoppas på bra resultat. Jag är hemkommen efter en tung men skön löprunda. Jag ska fortsätta kvällen med att slänga ihop en potatissallad och en kladdkaka. Sen åker grillen på och sköna folk kommer fylla mitt hus.Bra slut på ett härligt sommarlov.
 
Har konstaterat att jag nog har magkatarr igen. Suck. Hittar då ingen annan förklaring på mitt ständiga magont. Jag behöver organisera mitt liv. Hög på önskelistan just nu så står en fin kalender. En sån där som man kan designa själv. Och lägga in lite fina ord här och var. Hoppas kan man ju alltid!
 
Ska försöka uppdatera er på mitt liv oftare nu framöver. Men tiden räcker inte alltid till.
 
Nu ska jag öppna en flaska Ledinvin och göra mig redo för en go kväll i bästa vänners sällskap!
 
MYS!

Älska

Älskar är det finaste ordet. Och oj vad jag älskar.


Vad hände?

Något hände. Var det jobbångest som slog till? Eller Petterjobbångest? Ingen aning men ont i magen har jag. SUck. Vägrar. Än är det en vecka kvar med bästa tjejerna. Än ska vi hitta på och ha skoj. Men det blev så många måsten.
Appropå ordet hatar. Här kommer en utläggning. Hoppa över eller läs. Valfritt. (Som snokebogölen.)
 
Känslan uppstår ofta. När jag är i Dalarna, när Dalarna (personer därifrån) är hos mig, ibland när jag hör nåt dalfolk i telefon eller läser någons blogg. Att jag hatar. Vad är det då jag hatar? För det är inte någon person eller plats. Nej det är det faktum att jag flyttade hit och skaffade mig ett liv här. Ni förstår, egentligen älskar jag ju det. Att jag kommit till det här stadiet i mitt liv. Att jag är mamma att jag har en underbar make, att jag har ett jobb med kollegor som jag verkligen gillar. Att jag har vänner som blivit några av de allra närmaste. Att jag bor i en riktigt bullerby. (Tänk att pappa sa det i sitt tal på mitt bröllop. Att det var något med att jag flyttat till småland. Jag och Astrid. Jag och Lotta på bråkmakargatan.)
MEN faktum är att jag också hatar det. För vore det inte för att jag faktiskt har ett liv här. Vänner, världens finaste hus, etc så skulle det vara så himla enkelt att bara flytta hem. Hem till dem jag saknar, hem till mamma och pappa (alltså inte hem hem till dem utan till nära dem). Till vänner jag har sen jag var liten. Till farmor och mormor och morfar. TIll syskon och till kända platser. Till okomplicerade vägar och trygghet och lycka. Romantiserar jag?Kanske, men det är så jäkla jobbigt att den där känslan alltid kommer. Och den kommer oftare nu. Dålig period? Kanske, jag vet inte. Men drygt är det.

Skulle jag flytta skulle jag sakna ihjäl mig. Det vet jag. Men jag skulle också vara lycklig. Precis som nu. Jag saknar ihjäl mig men jag är lycklig. Hur vet man vilket av hållen som är bäst? Som gör mig lyckligast? HJÄLP!
 
Jag hatar att jag inte kan träffa mamma och pappa så ofta jag vill. Jag hatar att jag inte kan hälsa på farmor och mormor och morfar när jag vill. Att inte gå på bio med Emma, spela fotboll i VAIK, träna och peppa med Icka. Ja ni fattar.


 
För att fortsätta på den positiva tonen så gillar jag heller inte att Petter inte är hemma. Vi hinner ju aldrig prata och umågs bara vi. Jag ska lusläsa AMS annonser i höst. Jag ska hitta det perfekta jobbet åt honom. Så vi blir en riktig familj igen.

Imorgon ska jag baka bullar. Fylla upp i frysen. För det måste man ju.
 
 

Ordet hatar

Imorgon hoppas jag kunna berätta en historia om just ordet hatar. Men inte ikväll. Ikväll hejar jag på Bolt.


RSS 2.0