Idag har Stina varit hos doktorn o fått in...

img_8567 (MMS)

Idag har Stina varit hos doktorn o fått inhalera lite medicin. hon blev piggare helt klart. Skönt! Nu har vi gjort Vansbro o är redo för två dagar i Stockholm !!


Ibland saknar jag Vansbro massor!! Gamla h...

img_3220 (MMS)

Ibland saknar jag Vansbro massor!! Gamla härliga minnen! Nu har vi hälsat på brorsan o Amanda, jättetrevligt! En sväng om Konsum o sen hem till mossis:) vi har det bra med andra ord!!


Fantastiskt! Det här är mitt favvoställe i...

img_4919 (MMS)

Fantastiskt! Det här är mitt favvoställe i hela världen!! Lätt! Nu ska vi hem o kurera en riktigt dålig liten Stina:( hostar så hon kräks...


Gissa vad den här bruden tycker om att bad...

img_6109 (MMS)

Gissa vad den här bruden tycker om att bada.. Hon har nästan inte tid att äta gifflar;)


Emma bjussar på lunch på Selins. Gott men ...

img_0858 (MMS)

Emma bjussar på lunch på Selins. Gott men jag saknar Jannis! Vilka tider det var när jag jobbade här.. faktiskt något av det roligaste jag gjort. Jobb o fotboll var det som gällde då!! Wonderful! Tack för maten älskade syster!!


SMS-inlägg

img_0254 (MMS)


Halvvägs nu!!

Halvvägs nu!!


Ledsamheter

Det är hemskt det som händer i världen just nu. Det är sjukt många människor som drabbas på grund av några få. Hur kan det få fungera så här nu? 2010!! Jag blir både ledsen o arg, känner med dem som drabbas både direkt o indirekt. Det ger mig ingen ro i kroppen.

Mammans tur

Vi tillbringade förmiddagen i Målilla. Lek och bus och våfflor! På vägen hem slumrade både Ia och Stina och efter intagen lunch för Stina, morot- och potatispure plus mammamat så somnade den fröken om i soffan. Sover än. Ia och jag har spelat dator, busat och käkat vi med. Hon är pigg men nu är det visst mammans tur att vara hängig. Fryser hur mycket som helst, känner mig låg och yr. Jag hoppas jag kan skylla det här med på sömnbrist, men jag vet inte. Jäklar om jag blir sjuk nu. Ingen bra tajmning!

När Petter kommer hem tänker jag ta mig en powernap i soffan innan vi tar tag i kvällen.





Nä, in under ett täcke en stund kanske är en bra ide!

Sådan far sådan dotter! Godnatt önskar vi ...

img_8825 (MMS)

Sådan far sådan dotter! Godnatt önskar vi er!!


Nostalgi..

Idag har jag och mina brudar varit i västervik för uppföljning av Ias förra besök. Det gick mycket bra! Jättetrevlig läkare som verkligen tar sig tid att prata och svara på frågor! Så nu kör vi på!
Dock har jag upptäckt något med mig själv idag. Jag kan knappt åka till Västervik. OCh allra helst inte till sjukhuset. Och ännu värre Barnmottagningen. När man ska ta sig till barn så går man in i samma ingång som man går ut igenom när man lämnar BB. När man kommer in genom dörrarna skymtar man BB avdelningen och lukten är precis densamma i korridoren som därinne. När man står i hissen upp till barn så kan man även välja att trycka på "till förlossningen". Alltså jag blir så härligt påmind om hur underbart jag haft det på BB. Hur fantastiskt det är att föda barn, hur lycklig jag varit de två gångerna när mina döttrar hamnat på mitt bröst efter lång lång väntan och kamp. När jag går in genom den där dörren vill jag dit IGEN! Det känns lite läskigt ibland att tänka att jag kanske gör allt för sista gången. För jag är inte säker på att vi kommer skaffa fler barn. Och för den delen är jag ju inte säker på att vi kommer kunna få fler barn. Det kan man ju aldrig veta. Och då slår det mig ibland att det var sista gången jag var på BB, sista gången jag fick upp en alldeles nyfödd liten bebis på bröstet, sista gången jag kände den där fantastiska känslan som man gör, sista gången jag ammar, sista gången jag klär på någon kläder i storlek 62, sista gången jag åker på femmånaderskontroll... ja ni fattar! HUUU!!

Jaja, vi får väl se hur det blir. Just nu är jag oerhört nöjd med mina två fina tjejer som förgyller varendaste liten dag! Just nu känns det som att Elvira trots allt är på väg ut ur trotsåldern, sakta men säkert. Jag håller varenda tumme jag äger!

Insåg också under resan till Västervik och hem ( 4mil enkel resa) att jag inte är så säker på att jag överhuvudtaget rer ut att åka upp till dalarna själv med båda tjejerna på torsdag. Efter 3.5 mil åt varje håll med "är vi framme snart... är vi framme snart... ÄR VI FRAMME SNART??" " Mamma, mamma, mamma, mamma" " Jag vill itne åka mer bil nu, jag öppnar dörren nu mamma" " mamma, jag tog av mig bältet nu" "mamma jag kan verkligen inte vila"

Det är 45 mil enkel resa på torsdag. Förslag på roliga bilaktiviteter någon?? ;)


Nu ska jag ta kväller!

Tack för idag!

Dagens siffror

Stina fem månader och en dag: Längd : 64cm, Vikt: 7450 g.
Hade inte gått upp så mycket den senaste månaden så kanske att mitt käk börjar sina lite grann. Hon rekommenderade oss att testa att ge välling på kvällen, dels för att hon får sova lite bättre plus att hon kanske behöver lite mer än vad jag har just nu. Så i stan passade vi på att införskaffa lillans första egna flaska och majsvälling. Premiär i kväll och hon fattade galoppen med flaskan på en gång, men tjurade lite efter ca 50ml. Men en början. Sen var det ju så ikväll med att hon reagerar rätt kraftigt på vaccinet. HOn är stekhet, jättegnällig och hängig. KÄnne rinte alls igen min lilla tös. Men nu har hon fått en panodil, välling, ammat på det och nu slumrar hon gott i soffan hos pappa.

Stora tjejan sa för fem minuter sen att hon inte var trött och ville sova. När jag gick hit typ tre minuter senare sov hon gott på madrassen nedanför soffan. Hennes fredagsmys ställe! Den ska fram direkt vi går upp på fredagen! ;) Sötis!

Så nu äntligen ska jag gå ner och ta den efterlängtade duschen. Härligt! Sen tror jag inte jag mäktar med många minuter till innan jag kryper till kojs. Lång dag imorgon då P jobbar.. suck pust stön! Men sånt är livet.

Försöker för fullt att hitta någon frisör i Vansbro som kan klippa och slinga mig på fredag förmiddag eller så.. men verkar gå bet. Tyvärr. Hade gärna velat vara snygg på min dag.. Men å andra sidan kan det ju finnas nån i Sthlm?! Tips?


Ha en goo fredagskväll allesammans!

Kärlek på er!

Fredag = mys

Som vanligt laddar vi här hemma redan nu för fredagsmys ikväll! Det är det Elvira gillar bäst!

Haft en härlig vecka som även kommer att avslutas på bästa sätt. Nu tänkte jag skriva vad vi gjort, men kom inte på någonting faktiskt!! Haha!

Igår var jag iaf på lingon och blåbärsparty hos en kollega till mig i Hultsfred. Flera av mina kollegor var där och det var dunderroligt att träffa både dem och deras barn! Man blir att sakna jobbet lite grann eftersom jag tycker så mycket om så många där, men å andra sidan så trivs jag stormbra med att vara hemma med mina fina kids. Jobba hinner jag sen!
När jag och Stina anlände hem vid halv nio tiden igår kväll så var Ia vaken än, så jag kröp ner hos henne och och bubblade över av saker hon bara var tvungen att berätta. När hon väl hade sagt allt så kröp hon in så nära hon bara kunde och så somnade hon på två sekunder! Gulle hon!

Jag gick upp gjorde mig en blåbärssmoothie och avnjöt framför tvn. Sen hoppade jag med i säng, i vetskapen om att vi har rätt mycket på schemat idag. Vad som gäller är: Först och främst banken, eftersom jag numer är kassör i Vibo vägförening (det ni!!), och sedan vidare till stan för vägning, mätning och vaccination av liten Stina. Väl i stan har jag lovat att kolla runt lite i affärerna om jag ser något jag önskar mig när jag fyller år! Vi ska hämta medicin till Ia, handla lite käk så vi klarar oss en vecka eller så och det innebär nog att vi får käka något lätt oxå eftersom bvc tiden är vid halv tolv.
Sen hem igen och skura golven så är helgstädningen klar. När P kommer hem ska vi till Stolpetorp och säga hejdå till svärisarna som åker till Björnrike imorgonbitti.
Sen hem igen och då! Då är det dags för fredagsmys!

Imorgon ska Stora prinsessan sova hos sin gudmor Angelica. Vi lämnar henne hos gudfar Melker och Angelica tar över när hon jobbat färdigt. Ska bli kul att se hur det kommer gå. Dock innebär det vi ska göra inte mer än att jag kan slänga mig i bilen och hämta hem henne om det skulle vara något, så det känns helt ok! Men jag är säker på att det kommer gå galant! HOn har beställt med sig en godispåse och hoppas på pannkakor till middag! ;)

Ha det bra kära vänner! Och trevlig helg på er!

På torsdag åker tjejligan mot Dalarna... Yihaaa!

Hjälp!!

Angelica eller någon annan, hur laddar ni upp bilder via iphone till bloggen???

Kärlek:) historien bakom dem är rätt skön ...

dsc00547 (MMS)

Kärlek:) historien bakom dem är rätt skön med! Berättar nångång:)


Kärlek

Jag hjärta Petter = 6 år

Tillbaka till dagis!

Japp, kände igår att det räckte med en dag hemma från dagis för Elvira. HOn hade sån energi och var så frustrerad över att lillasyster inte mådde bra och mest ville vara hos mamma när hon var vaken. Inget jag gjorde var bra kändes det som. Jag försökte leka, doktor, mamma och barn, rita etc men det var inte bra då Stina var med. Svårt det där. Avundsjukan.
Hur som helst så var hon feberfri hela dagen igår och hostan var mycket bättre så jag bestämde att blir natten ok så är det dagis som gäller idag. Och så blev det. Hon SPRANG in. Det var längesen det hände! Sötnos!

Ikväll ska hon få göra premiär på miniorerna. Halv sex till sju. Häftigt!

Jag passar på att glo på alpint. (SKIDNÖRD.) Och innan jag åker och hämtar henne så ska jag slänga ihop en bulldeg, så får hon hjälpa mig att baka ut den när vi kommer hem!


Ha en bra onsdag alla vänner !

Kram på er!

Här är mina tjejer! Ia är iaf feberfri än ...

dsc00546 (MMS)

Här är mina tjejer! Ia är iaf feberfri än så länge! Nu blir det mystisdag:)


Konversation på filten..

-" Åå Stina du är så go, nästan så go så jag blir rädd!"

-" Stina du är min bästa kompis, jag tror jag måste gifta mig med dig!"









Elvira 3 1/2 år


Welcome sjukstuga!

Tänker börja inlägget med något underbart: i lördags eftermiddag kom det en liten prinsessa till världen. Oscars lillasyster och Icka och Antes dotter! Gud vad jag längtar tills jag får träffa och klämma lite på henne! Och det dröjer ju inte så länge som bra är! Grattis till flickan!

Annars är det inte så mycket positivt idag. Stina går in på andra dagen med 38 graders feber. Snorig och dann vilket gjort att natten inte varit så bra som vi hade behövt. Nu sover hon dock uppallad på en kudde så att det inte ska bli helt tätt i näsan. Måste dock tillägga att hon är jätteduktigt. Nästan inget gnäll alls, bara att hon vill vara i knät mer än vanligt.. och det är ju helt okej! Min lillskrutt!

Storatjejan är hostig och snorig, men tempen visar inte på någon feber trots att jag tycker att hon är varm. Hon ligger i soffan och glor på TV. Något som jag med gott samvete tänker låta henne göra idag. Vila bort infektionen. För bort ska den. Snabbt som sjutton. Det är inte roligt att vara sjuk. Så det så.

Med tanke på bristen på nattsömn och att jag också känner mig halvfebrig så mår jag ändå ok. Men det får vara en dag idag som det inte finns några måste på. Har dock en tvätt som måste köras efter en kissolycka inatt. Tänk att man kan vara så arg att man kissar på sig..

Men de olyckor som hänt på nätter sen Ia slutade med blöja i april kan räknas på mindre än en hand och det är ju helt fantastiskt.. så det gjorde inte något inatt! Tyckte bara synd om henne som blev så uppriven..

Hoppas ni har en bra måndag och att ni klarat er från förkylningar och skit!
Nu kryper jag ner i soffan oxå !

Just det: Trevlig alla hjärtans dag med!


Finis, jag önskar jag var där du är just nu! Älskar dig! Be strong!


Minnen som värmer hjärtat! Min stora lilla tjej!


Fredagsmys

En liten tjej sover i soffan, en lite större tjej sover på en madrass nedanför soffan. Pappan halvligger i soffan och tittar på Skavlan. Jag är på väg dit bort också. Det här kallar jag familjemys, fredagsmys när det är som bäst! Ni skulle va med! ;)


Dagens mat.

Dagens mat så här långt och resterande planer:

Frukost: Smoothi med banan och kiwi, en finn crisp med ost och paprika, ett glas vatten

Lunch: Ägg och bacon, mjölk och en apelsin


Kommande middag: Kycklingfile med rotsaker i ugn, tzatziki och ett glas pepsi max. Fredagsmys!



Alva har varit här och lekt en stund medans hennes föräldrar gjorde ärenden i stan. De lekte, bråkade och tjafsade på precis som alltid! Sötisar;)
Ia var med över en sväng men det gick mindre bra tror jag! Nu är hon hemma och känns nästan lite febervarm, hoppas jag inbillar mig! Sitter i soffan och kollar Nalle Puh. Stina sover middag (i soffan....) och jag hamnade här en stund. Petter slutar klcokan fyra redan idag så snart får vi hem honom och då ska jag fly fältet en stund och handla i tuna. Kanske kanske blir det ommöblering i Ias rum idag. Varit på tapeten länge nu och känns som att det är i helgen det ska ske!

Hade en trevlig eftermiddag igår då Karol och Fabian hälsade på. Kidsen lekte på bra tycker jag för att vara första gången de träffas!

Vad härligt det är med helg hörreni! Och ikväll får Ia vara vaken tills hon stupar.. inget tjafs om läggning utan mys i soffan!

Nu är jag törstig på vatten!;)

Den dära spjälsängen.. vad är det med den?

Vad är det med spjälsängen som är så hemskt att det är omöjligt att sova i den undrar jag? Jag har gjort den supermysig med nallar och filtar, lagt ditt en filt som luktar jag hur mycket som helst. Men ändå. Stortjut. Lägger när hon börjar bli sömning, lägger när hon är jättesömning, lägger när hon redan somnat. En sekund sen tjut. Hu. Men nä, det här hennes snäng och vi kämpar på. Förresten så sover hon där nu, få se hur länge det varar!

Jag har torsdagsstädning, nästan klar! Härligt!

I eftermiddag får vi besök av en kompis till mig och henne son. Kul för Ia att träffa nya kompisar, och kul för mig att träffa Karol som jag inte sett på länge!

NÄhä, sista rycket då!

För mig, bara mig!

När jag fick motivationen att ta tag i det här med gravvikt och annan övervikt också så klart så var det så skönt att känna att det här är något jag ska göra för mig. Bara för mig. För att jag ska må bra och trivas med mig själv. Jag skiter väl i vad andra tycker. Om man gör saker enbart för andra och inte för sig själv i första hand så tror jag det är lätt att misslyckas. Det är också därför jag tror att jag kommer att lyckas den här gången. Jag vet ju att jag kan!

Hursomhelst, hur jag tänker nu är att eftersom jag fortfarande ammar och tänker fortsätta med det ett tag så vill jag inte göra för stora förändrignar. Dels tror jag att Stina behöver all typ av kost och så vet jag att då man går ner mycket i vikt så frigörs slaggprodukter och då finns risken att dessa kommer med mjölken ut och in i Stina. Inte bra.
Så tänket är så här:

1. Inget godis (lite anti förbud vilket gör att jag säger att det är ok med lördagsgodis, men jag är ändå inte så sugen!!)

2. Mycket mindre fika. (inget förbud där heller. Som sagt jag tror inte på förbud.) Mindre fika innebär att man inte fikar varje dag, inte ens varannan. Utan man kan känna att en gång i veckan om det är något speciellt så är det okej, men har också i åtanke att det är precis lika gott med en banan eller en apelsin när man tar sin kaffekopp!

3. I övrigt så kör jag lite GI/LCHF tänk. Bort med mackorna! ;)

En dag kan se ut så här:

Frukost: En tallrik fil med en banan i, ett stort glas vatten och en kopp kaffe
Mellis: Två finncrisp med philadelphiaost och grönsak på, vatten.
Lunch: Omelett med grönsaker till / tonfisksallad med ägg, vatten
Mellis: Smoothie
Middag: Rotsaker i ugnen med kyckling eller korv eller kött. Mycket sallad och gärna med fetaost i!

Dock kanske jag försöker att varje dag ta in något med kolhydrater. Till exempel lite potatis till middagen eller lite pasta i salladen till lunch.
När jag slutar amma tänker jag köra hårdare på LCHF och verkligen utesluta alla kolhydrater.

En stor skillnad är hur mycket vatten jag dricker nu mot innan. Så fort jag är sugen dricker jag vatten, innan maten ett stort glas vatten. Det mättar!

Det viktiga tror jag är att vilja, att vara beredd på att förändra. Att ge det tid, för mig gick det bra första veckan, vem vet nu kanske det inte händer något på två? Då gäller det ju att hålla i ändå! För det kommer ge resultat det är jag helt säker på!


Bra känsla!

Började ju mitt "nya liv" för exakt en vecka sen. Bort med lite kolhydrater och bort med godis och för mycket fika! Bestämde mig för att ha vägningsdag på söndagar. Igår vågade jag inte. Jag ville inte veta. Hoppades för mycket på bra resultat och vara katastrofalt beredd på att ha misslyckats.

Idag gjorde jag det. Och det var mungiporna uppåt värre vill jag lova! Det var nästan för bra för att vara sant. Så min satsning fortsätter. Sjukt motiverad. Och nu plockar jag in nästa steg. Träningen. Härligt!

























Minus 3!
Yeah!

Min sömntuta!

Vid strax efter sju var det morgon för Stina och mig. P var redan uppe och på full fart mot jobbet. Vi gick upp och myste lite framför morgontvn. Käkade och för en halvtimme sen så somnade hon om. Då hade inte Ia kommit upp än! ;) Precis nu hämtade jag henne, fast jag tror hon helst hade sovit lite itll. Hon ville nog egentligen bara att jag skulle komma så hon fick berätta att hon var väldigt trött! Men nu sitter hon i soffan och kollar barnprogram och har bett om att få äta frukost uppe. Och det är klart hon får! Idag är ju en mysmåndag!

Helgen har förflutit bra. Vi hämtade ju hem Ia i lördags och tog ett tretimmarspass på busfabriken innan vi styrde hemåt. VÄl hemma hade vi pjamasparty i soffan innan Ia däckade vid halv tio tiden.

Gårdagen tillbringades i hemmets trygga vrå, med massa lek, en promenad, god mat osv. Precis som en helg ska vara!

NÄhä, frukost i soffan var det!


Titta vem som är hemma igen! Familjen är f...

dsc00542 (MMS)

Titta vem som är hemma igen! Familjen är fullständig, underbart! Vilken tur jag har som fått två fantastiska döttrar! Lycka!


Storm!

Hu vad det blåser ute, känns som storm! Ibland tror jag taket på huset ska lyfta!

Vi fick lite sovmorgon idag, efter en bökig natt, vaknade vid halv nio. Sedan har vi käkat frukost, gosat massor och slängt i en tvättmaskin. Nu har Stina somnat igen och jag har tagit och städat av sovrummet. Det var det rummet samt hallen som är dagens projekt. Så halvvägs typ då. Hallen känns dock inte så rolig, massa skit som måste sorteras. Men skönt är det när det är gjort. Två dagar kvar tills vi hämtar hem storskruttan! Vad härligt det ska bli!

Annars händer inte så mycket. Jag har ju lagt om min kost litegrann och det funkar hyfsat. Är dock väldigt sugen på choklad. Men jag härdar ut. Kör lite enligt GI stuket. Men inga måsten utan mer sunt förnuft. Inga mackor längre. (Finncrisp dock ibland). Drar ner på kolhydraterna men inte helt så länge jag ammar. Inge godis, inget onödigt fika. (Alltså får jag fika men inte varje dag..)
Få se om det ger något resultat. Jag ska väga mig på söndag. Då får vi se. Hoppas.


Det går fort med veckorna nu tycker jag. Står inte på förrens jag och tjejorna ska åka upp till Dalarna igen. Och då hoppas jag och ser mycket fram emot att få träffa en liten nykomling! Spännande! Verkar som vi även tajmar in resan med mormor ochmorfars soppmiddag, vilket blir ett trevligt inslag i resan. Sen att vi ska åka via huvudstaden på hemvägen är ju absolut inget minus! Vad härligt det är att vara ledig och kunna göra allt det här! Njut njut njut!


Nähä, hallen kallar! ;)


kommentera kommentera kommentera.

Vill bara berätta för er hur kul det är när man kommer in på sin blogg och har fått någon kommentar!! Det är hur kul som helst! Så därför tycker jag att ni ska bli bättre på att kommentera, jag vet ju att ni läser;)

Fick just beslutsångest, hade tänkt kolla på sveriges mästerkock nu vid åtta, men fick just se att winnerbäck är med i Mauro och Pluras kök på trean.. vilket?


Elvira verkar ha det bra i vansbro! Imorgo...

mms_img70992 (MMS)

Elvira verkar ha det bra i vansbro! Imorgon ska hon klippa sig o på fredag blir det kanske bio! Stora tjejen! Härhemma har stina o jag gått igång med storstädning!


Så här såg stina ut när hon käkade morot f...

dsc00538 (MMS)

Så här såg stina ut när hon käkade morot förut! Ikväll saknar jag min stora tjej så det värker i hjärtat:(! Min fina fina flicka. Vill ha en egen dag med henne. Bara mys o bus. Längtar till lördag!


Middagstips

Testade ett recept från tidningen Buffe ikväll. Det var riktigt smarrigt och lätt att GI anpassa för mig!

Skar potatis i skivor, paprika och röd lök i klyftor, skivade morot, slängde dit några klyftor vitlök (på en plåt), ett par matskedar olja och sedan kycklingklubbor högst upp. Penslade dem med olja och kryddade med flingsalt och peppar. In i ugnen, ca 40 minuter. Ut och strödde på fetaost. Bara att käka! Och mums vad gott det var! Det kommer bli en favvo här hemma! Lätt!


Nu ska jag skriva i min fina dagbok som jag fick av Elin i julklapp för allra första gången! Petter är på möte och Stina har somnat.

Imorgon är det föräldragruppsträff på förmiddagen och tänkte messa Angelica och höra om hon har tid för lunch eller fika! Vore mycket trevligt!



Middagstips

Testade ett recept från tidningen Buffe ikväll. Det var riktigt smarrigt och lätt att GI anpassa för mig!

Skar potatis i skivor, paprika och röd lök i klyftor, skivade morot, slängde dit några klyftor vitlök (på en plåt), ett par matskedar olja och sedan kycklingklubbor högst upp. Penslade dem med olja och kryddade med flingsalt och peppar. In i ugnen, ca 40 minuter. Ut och strödde på fetaost. Bara att käka! Och mums vad gott det var! Det kommer bli en favvo här hemma! Lätt!


Nu ska jag skriva i min fina dagbok som jag fick av Elin i julklapp för allra första gången! Petter är på möte och Stina har somnat.

Imorgon är det föräldragruppsträff på förmiddagen och tänkte messa Angelica och höra om hon har tid för lunch eller fika! Vore mycket trevligt!



@ home

Hemma igen. Skönt. Men tyst. Min stora prinsessa är kvar i Vansbro och det är nästan olidligt tyst här hemma.. Men jag passar på att njuta av tystnaden och vilan för snart är det full rulle igen. För sånt är livet med en treåring! ;) OCh det är HÄRLIGT!!

Igår hade Stina och jag en riktig slappardag. Det enda projekt vi tog oss an var tre maskiner tvätt. Idag har vi hunnit promenera, varit till Willys och storhandlat, ätit lunch. Stina premiäråt morotspure, och det var riktigt häftigt att se hur hon reagerade... Först var det som det gick en rysning genom hela henne, hon skakade till. Sen testade hon lite med tungan... såg rätt chockad ut! Men lite gick ner även om jag tror hon gillade den efterföljande amningen bättre. Och det är okej. Än är jag inte stressad över att sluta amma. Det hinner vi nångång!

Just nu ligger hon på mage och gnuggar sina ögon här nere på golvet. Dags att sova middag verkar det som. Tycker det är det enda hon gör nuförtiden.. men det kanske är normalt?!

Ikväll ska jag testa ett nytt recept med kycklingklubbor. Mumsigt!


Nähä, sova middag var det visst!

Kärlek på er!

RSS 2.0