Systra mi!

Imorgon ska systra mi ta sig an tjejvasan. OCh jag är säker på att hon kommer fixa det utan problem! Men jag ska ändå tänka på henne lite extra imorgon, och längta efter att få ge henne en grattiskram på söndag!

Minns även min tjejvasa. Gravid och med sammandragningar hela vägen. Men härligt att komma i mål. Även om det var deprimerande att faktiskt ha tävlat på skidor många många år och plötsligt känna sig som en strandad flodhäst som sakta sakta lyckades ta sig några små meter framåt.. haha, men i mål kom jag och tjejklassikern tog jag!


Dags igen 2011?! tror jag..


Bebben i magen fortsätter se till att jag kräks och mår sisådär. Inte mycket energi i min kropp. Men det får vara värt det. Bara det går bra så. För sen är det klart för min del. Om jag inte glömmer igen hur det var. Men å andra sidan lär Petter aldrig glömma det så... det får vara bra sen!
Och vaddå?! Jag har ju redan världens finaste tjeja! Så det så!



Björnrike är vackert!!


Lycka till Emmispemmis! Love yoU!

Kärlek
/ A

;)

Hej på er!

Längesen! Och som jag skrev tidigare så har det sina anledningar. Eller sin anledning rättare sagt. Saken är den att Elvira ska bli storasyster!! Vi ska få bebis igen! Det är hur stort och underbart som helst men har också inneburit  att jag har mått fantastisk dåligt i tre veckor nu.
Kommer såklart ihåg att det inte var någon dans på rosor i början av graviditeten med Elvira heller men jag kan inte minnas att det var så här..
Jag har fått medicin av läkare och den hjälper mot illamåendet ibland, men då blir jag istället trött så att jag kan somna stående;) Haha!

Men hursomhelst så är vi jätteglada och lyckliga, ska bli så spännande att göra den här resan igen och nu med en liten skrutt som ska bli storasyster med. Hon är redan mäkta stolt och pratar för fullt om bebisen som sitter fast i mammas mage och inte kan komma ut!

I slutet av sommaren hoppas vi att den nya familjemedlemmen ska anlända och förändra livet för oss alla!

Idag har P och jag varit ett par i fem år. Det har hänt mycket på de fem åren! Och jag är fantastiskt glad över att jag får dela varje dag med honom. Vakna och somna närmast de finaste jag har. P och E. Och med bebis i magen! 


            Nu är det officiellt!

Kärlek goa vänner! / A

Söndag igen!

Veckorna går fort, för att inte tala om vad helgerna gör. Den här helgen är redan slut och det känns faktiskt inte som att den har börjat än. Hinner inte med.

Igår jobbade P och jag slappade och städade. Det var välbehövligt. Båda två!
IDag har jag och Jennie bakat tovfehultare till fjällen och bara umgåtts. Trevligt. Bjudna på mat hos Kajsa och Ingvar på kvällningen, mycket gott. P är på årsmöte just nu och Ia har precis somnat. Jag får snart hemleverans av en färsk tovfehultare och ska avnjuta den nyduschad under täcket i soffan framför tvn! Bra slut!

Gissar att jag somnar innan nio ikväll, precis som alla andra kvällar. Två veckor kvar att jobba, sedan två lediga veckor! Om jag längtar. Fjällen, HEMMA, och ledig! Yiiiihoooo!


Kärlek till er!
/ A

Vårt fina Vibotorp!


Long time no see!

Det har liksom halkat långt bak i prioriteringslistan det här med bloggandet. Tyvärr. För egentligen tycker jag ju att det är rätt skoj att skriva lite till er som bryr er! Eller som inte bryr er men läser ändå. Det har sina förklaringar och jag ska ge er dom så fort jag orkar skriva ett långt inlägg.

Det här inlägget blir bara ett livstecken från mej i lilla vibo. Eller bullerbyn. För det är ju nästan så. Petter har med våran nya fina kamera knäppt några underbart fina kort på vårt hus och vår by, om jag orkar sen ska jag lägga upp dem så ni får se vad jag menar!

Annars har vi det bra i familjen. Ia har varit på teater i "limmlely" idag med dagis, så det ska bli kul att höra vad hon säger om det!

Det är mycket på jobbet. För mycket just nu. Jag känner mig trött och sliten. Ni vet när det blir FÖR mycket så man inte ens vet i vilken enda man ska börja att ta tag i saker. Så känns det litegrann. Eller inte så lite heller för den delen.

Men men. Två veckor kvar till sportlov = först snabbvisit i Dalarna och sedan Härjedalen med goda vänner och en hel vecka i backen! Det borde göra stressen lite lättare. Sen är det bara sex veckor efter det tills vi åker till Lanzarote med hela högen hemifrån. Och firar finaste mamman som fyller år! Och sen efter det är det inte långt kvar till en underbar Vibosommar, med grillning och lek ute varjevarje dag! Gosh vad jag längtar. För att inte tala om att lillskrutt blir tre år. TRE!! Fattar ni! Var det inte igår hon låg i magen och hickade?! Ibland känns det så, men så kommer man på att nuförtiden kan man föra en dialog med henne och prata vettigt och då går det upp för mej, att precis som hon säger så är hon en "tooor jej nu".....



Jag lever!

Kärlek! / Anna

RSS 2.0