underbara unge!

Jag har världens finaste dotter. Hon är fantastisk. Dagen då hon föddes är den absolut lyckligaste dagen i mitt liv, men det vette katten om inte varje dag därefter har varit minst lika lyckliga.
Varje morgon väcks jag av världens största leende, nu på slutet har det också kombinerats med ett gulligt "mamma". Kan dagen börja på ett bättre sätt?
Idag har hon skrattat så mycket när vi busat i vår säng. Skrattat och busat med mej och gjort mej lycklig! Hon är fantastisk!
Det är svårt att förstå hur man kan älska någon man känt så kort tid så himla mycket, det är sjukt vad hon gjort med mej sedan hon kom. Det är sjukt på ett mycket bra sätt. Det är underbart.

Kan knappt komma ihåg vad jag gjorde om dagarna innan hon kom till oss. Hursomhelst kan det inte ha varit lika meningsfullt och underbart som det är nu. Ingen dag den andra lik, ingen dag utan nya saker och upptäckter. Ingen dag utan grymt mycket kärlek.

Elvira ÄR kärlek för mej. Elvira ÄR helt helt fantasktisk. Elvira ÄR min dotter!

Jag älskar dej Lille skrutt! 

                                       / Mamma

Måndagsmorgon och slut på semestern..

Elvira och jag är typ klara för dagen. Vi har käkat frukost, klätt på oss och plockat undan lite grann. Ia ska väl förmodligen sova ens stund till om ett tag och då ska jag passa på att få lite mera gjort. Vi har ingenting planerat för idag. Ska ut på en promenad sen. Få se om det blir när Petter kommer hem så jag går själv eller om jag tar med mej lilleskrutt. Det är inte så roligt väder. Men ibland skymtar faktiskt solen fram mellan det gråa!
Petters semester är slut för den här gången. Men han jobbar ju tre veckor och sedan har han en till så det är ju inte helt slut ändå. Sen ska ju han vara hemma på halvtid hela hösten och det tycker ju han känns som semseter förstås.

Jag har ångrat mej vad gäller att jobba 100 i höst. Jag vill inte. Har börjat få riktigt ångest nu eftersom det är typ fyra och en halv vecka kvar tills jag ska jobba varje vardag hela hösten och våren. När ska jag träffa min skrutt?! Är inte säker på att jag kommer klara av detta. Usch.

Nä nu måste jag gosa lite med Ia, hon börjar bli trött igen!


Ciao!

natt

Längesen som vanligt. Men nu när P har haft semster så vill man hellre spendera tiden med honom och Ia än sitta vid datorn.
Ska krypa i säng när som. Är trött. Imorgon bitti ska jag och P åka med Melker och Angelica till Kalmar och ha en heldag! Kul!
Ia ska vara hos farmor och farfar.

Hörs mer snart !

Ciao!

RSS 2.0