Tuna pub

Igår fick vi en rolig överraskning, Therese ringde, hon och Janne och Mio kommer hit idag och stannar över helgen. Vi ska ju ut imorgon, på Tuna pub, men de hänger på och svärföräldrarna mina ställer upp och passar både våran skrutt och Mio. Kul!

Den här morgonen har varit lite tjurig. Men elvira har haft något ryck och varit jättepigg en timme mitt i natten och bara busat med både en sovande petter och mej. Det är visst jätteskoj att "prutta" med munnen mot våra armar;) Sötisen!
Så imorse var det inge roligt alls. ville bara vara i knät och helst gråta lite med! Men efter ett skönt bad och lite mellis så somnade hon skönt för nästan en timme sen. Är nog dags att vakna snart, vi ska in till grannen och käka lite lunch, vilken service jag har!

På tisdag kommer Anton hem från Thailand, ska bli kul och se hur E reagerar på det. Det var ju favvo innan han åkte! Undrar om hon kommer ihåg!
Petter fyller 25 om en vecka! Kul! Kalajs!

Ha en trevlig helg allihopa!

Ciao!

En helt vanlig dag

Lillan sover. Jag passar på att kolla mail och fixa iordning mej för dagen. Vi har verkligen börjat få rutiner nu. Vaknar runt halv sju, är vaken till åtta typ, sover en timme tillsammans i min säng, uppe och leker och käkar mellis, somnar runt halv elva, sover en till två timmar igen. Då är det min tid. Hinner med massor. Man blir väldigt snabb när man får barn!

När min lilla älskling vaknar ska vi åka in till stan och hälsa på Angelica och Gustav. Kul! Det var jättelängesen!

Ikväll ska jag och Lena köra ett pass på friskis, ska bli skönt. Har lite ont i halsen ännu, men orkar inte vänta mer nu. Varit sjuk i tre veckor. Jag vill ju får bort fläsket!

Icka! jag saknar dej!


Ciao!

Föräldragrupp

Japp, idag har vi varit i stan och gått på föräldragrupp. Gud va det händer mycket mellan varje gång. Så kul att träffa alla och E älskar verkligen att träffa barn. HOn blir helt galen! Skriker och gestikulerar! haha!;)
Skruttan sover nu, så jag passar på att uppdatera mej på datorn. Var längesen. Vi har varit sjuka och så har vi hunnit med att renovera vårat sovrum och städa ur resten av huset, trots sjukdom. Det är bra gjort! Heja vi!

Lena, Albin och Alva var här nyss. VI lekte lite i Es rum som nu är inrett iaf tillfälligt!

Chefen ringde idag, ville ha besked nästa vecka om jag ska jobba till hösten, så vi har en del att prata om i påsk. Imorgon kommer ju familjen med. Eller alla utom Emma, hon är hemma och måste plugga. Får komma ner snart bara hon så jag kan ta hand om henne! Ska bli kul, första gången Johan kommer med, jätteskoj! Men de kommer inte förrens sent, johan jobbar tills sju tror jag så klockan lär ju bli närmare ett innan de är nere. Men ändå! Skoj!

Jag och Lena och barnen ska till Västervik imorgon. Ska bli skoj! Bara lalla runt lite. Behövs. Har ju lite födelsedagspengar jag kan bränna... kanske kanske! ;)

Over and out!

sjuklingar

Japp, både Elvira och jag är sjuka. Jättetråkigt. Det är så typiskt, för min egen del så hade jag just kommit igång med träningen och tyckte verkligen att det var skoj. Gick minst tre kilometer innan frukost och friskis på kvällarna! Nu känns det som det blir omstart igen. Och ja för Elviras del så är det så klart jättetråkigt att hon är sjuk. Det är så synd om henne, hon hostar och snorar. Har feber och är jättehäning. Vill bara vara hos mamma eller pappa hela tiden. Stackarn!

Vi var på akuten i två och en halv timme igår med henne. Dock fanns inget att göra. Var ett virus och då finns ingen medicin, så vi får kämpa på!

Få se om jag orkar börja måla taket i sovrummet sen. Ska kolla om l vill komma in och passa på sjuklingen. Annars är det ingen ide. Hinner nog bara börjar innan jag måste ta hand om henne då. En vanlig dag hade det funkat, då roar hon sig själv så himla bra. Men inte när hon är sjuk. Och det är väl förståeligt.

Suck, ska jag jobba eller ska jag inte!? Stora frågan just nu!

Ciao

kyrkis

Idag har jag och Elvira, Lena och Alva varit på kyrkis i stan. Vi bestämde oss vid nio och var därinne vid halv tio. Bra jobbat!
Innan dess hade dagen sett ut som så att E vaknade när P skulle gå upp, så han tog med henne upp när han gick upp och sen när han skulle åka vid halv åtta så slängde jag på oss kläder och tog en tur med vagnen. Det är promenad innan frukost nästan varje dag nu. Skönt! Idag hade jag sån tur att E somnade i vagnen, så det blev en längre promenad än vanligt!
På kyrkis så lever E verkligen ut. Hon ÄLSKAR när det är mycket folk runt omkring henne, speciellt barn. Hon skriker och skrattar och håller låda. Ju fler som tittar på henne desto högre skriker hon! En riktig lite teaterapa verkar hon bli vår tös! Efter kyrkis åt vi lunch på stan. Inge vidare, tyvärr! In på Lindex och köpte E två byxor, en body och ett par skor! Jättefint!!
E somnade innan jag hunnit in i bilen och har nu somnat om igen i sin säng. Det behöver hon. Vi ska möta P i stan vid fem sen och köpa saker till renoveringen. Ska börjas i helgen. Vårat sovrum till att börja med, sen ska E få sitt rum! Skoj!
Nepp, nu ska jag ner och städa ihop lite, hann inte det i morse! Bäst att passa på nu, för när älsklingen vaknar lär det bara bli massa bus!


Ciao!

födelsedag

japp, idag fyller jag år. 27 stycken. Många år. Men ändå inte. Fick mej en liten sovmorgon i morse innan P och E kom och sjöng så fint för mej! Frukost på sängen och paket. Kul! Efter det har E badat, vilket hon verkar älska mer än något annat. Är som fisken i vattnet. Har städat lite och fixat tårta. Få se om någon kommer och vill ha, annars tror jag nog lätt att P och jag kan fixa så att den tar slut iaf!

Igår var roligt. Första gången jag var ute och drack lite på länge. Lyxade med bacardi breezer. Mums! Överaskningsfesten blev lyckad. Han hade inte anat något. Var jätteroligt att se hans min när han kom in i lägenheten och fick se allt folk! Angelica har varit duktig som lyckats hålla allt hemligt. E hade skött sig exemplariskt (som alltid) när hon hade barnvakt. Duktig tös .Mammas tjej!

Nu ska jag gå ner och mysa och busa med lillan. Och P! haha!

Vad stor jag blir!

Ciao!

konstant

Ja mitt liv just nu präglas av konstant trötthet. Ibland känns det som jag inte orkar ta mig upp ur sängen överhuvudtaget. Jag har själv valt att skaffa barn så jag ska inte klaga... och det finns säkert de som har det värre. Men jag är verkligen totalt slut just nu. Elvira sover inte alls längre. Hon är bara ledsen och gnällig. Ska helst ligga på mej på något konstigt sätt om hon överhuvudtaget ska sova något. Och jag som är så lättväckt! Jag måste fixa hennes rum nu, så vi båda får sova, sluta störa varandra. När ska den tiden finnas? Som jag/vi kan renovera på? Verkar lika år framåt i tiden.

När jag är trött vill jag bara gråta. Jag orkar ingenting. Min mage skriker. Orkar inte med någon mer magkatarr. Försöker komma ut direkt vi vaknat. Så jag får luft och kanske piggnar till. Fungerar sådär, visst piggnar jag till men den där konstanta tröttheten vill inte ge vika. Inte ens för frisk luft. Det gör mej ännu tröttare, att inget hjälper.

Denna helgen är fullbokad. Suck. Trodde vi kanske itll och med skulle hinna till Hultsfred och bada med Elvira. Men icke. Isf blir det hon och jag, p jobbar imorgon, och jag måste baka till på söndag med. Om inte för någon annans skull så för min egen, fyller man år så gör man. Kommer ändå vara tråkigt när inte mamma och pappa och systrar och bror är med. Men ändå. En kaka och lite tårta ska man väl ändå få? Det borde jag vara värd. Så trött som jag är!

Jag vill kunna sova, inte vakna för någonting. Sova från nio till nio. En enda natt. Helt tyst, mörkt och svalt. Underbart. Det önskar jag mej i födelsedagspresent. Det önskar jag mej verkligen. Sen kommer all min energi vara tillbaka. Bara jag får se att det går. Att jag fortfarande kan få sova. Ibland.


Jag älskar dej gumman min!

Torsdag

Satt här vid datorn och tänkte att jag kanske borde skaffa en blogg. Har många vänner och bekanta som bor långt borta och som jag inte hinner prata med så ofta, och att blogga ger ju alla en möjlighet att veta vad som händer här i vårat liv, i de småländska skogarna! Och för den delen så tycker jag ju mycket om att skriva oxå!

Elvira sitter här bredvid mig och leker på golvet med lite leksaker. Men helst skulle hon nog komma upp till mej. HOn är väldigt mammig just nu. Speciellt på nätterna. Ingen av oss sover nog så bra som vi borde. Är dags för eget rum nu, så vi slutar att störa varandra!
Idag har vi bara slöat. Tyckte vi var värda det efter gårdagens ambitiösa städande. Hann med hela nedervåningen, både damma, byta gardiner, dammsuga och skura. Elvira är galen när jag dammsuger.. bara skriker av glädje! Haha, det är ju positivt att hon gillar dammsugaren!
Ska iväg och träna ikväll, ska bli skönt. Det är bra att vi är två som pushar varandra till att träna!

Lillebror ringde idag, så nu är Ps present fixad, skönt! Kan man släppa det!
Ps föräldrar kom över igår, Elvira hade fått paket från Tyskland. Byxor och tröja, två strumpor, och stora bokstäver som blev Elvira. Kul! Alltid lika roligt med paket, dock tyckte Elvira att kartongen var absolut roligast och den har hon lekt med hela förmiddagen! Rätt lätt att underhålla henne! Krypningen går framåt, händerna börjar komma med mer och mer, så det lär väl inte dröja för länge innan det är fullt ös här hemma på dagarna! Lilltjejen!

Vägde och mätte i måndags, hon vägde 9640 och var 71 lång. Betyder alltså att sedan hon föddes har hon växt 20 cm! Oj!

Det får räcka för idag!

/ A

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0