Glad midsommar!

Vi har haft en toppenhelg! Jag har en skön känsla i kroppen och huvudet när jag kryper ner i sängen alldeles strax. Trots midsommarfiranden och olika aktiviteter så har vi hunnit med mycket i helgen. Trappräcket är på plats. Altanen är så gott som klar. Saknas fem små bitar som fick vänta när knotten bestämde sig för att invadera.. Parasoll och soffgrupp är på plats och lamporna lyser så fint i skymningen.. Härligt! Där kommer vi spendera mycket tid i sommar!
Små projekt har vi fixat med, sånt som jag tänkt på länge men inte gjort. Sånt är alltid skönt!
 
Kroppens känsla beror nog mest på stoltheten att ha tränat i 24 dagar i rad. En timme om dagen och några gånger mer. Musklerna värker och efter dagens pass så kunde jag knappt lyfta gaffeln till munnen när jag skulle äta middag. Det är en härlig känsla. På dag 20 hade jag gjort följande resultat: -2,8kg samt 10 cm i midjan. Jag hoppas att de sista tio dagarna kommer ge en extra liten skjuts och att jag ökar på resultaten ännu mer. Målet är minst 2 kg på de sista tio dagarna. Då är jag nere på samma vikt som när jag blev gravid med Elvira. Vore gött. Men godast är nog ändå att ha börjat träna, att ha hittat övningar som passar mig som ger resultat. Att inte konstant vara sötsugen, att kommit in i bra matvanor som jag kommer ta med mig även efter fitnessfighten. Bara positiva saker med denna fight!
 
Jag lovade syrran bilder på altanen. Men det får bli imorgon. Nu ska jag försöka träffa maken min en stund innan det är läggdags. Han åker tidigt imorgon och man får passa på att ses när man får en minut över!
Ser fram emot min första hela sommarlovsvecka som börjar imorgon. Vi startar morgondagen med en prövning, chokladbolls- och muffinsbak! Vi får ju finfrämmande! ;)
 
Natti!

Kommentarer
Postat av: mamma

Glad sommar! Mys med familjen! Lavvo!

2012-06-24 @ 22:39:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0