En bra början!

Det har verkligen varit en sjukt fin dag idag. Termometern har legat runt minus tio och solen har strålat hela dagen. Elvira tog, efter gårdagens festligheter, sovmorgon till halv tolv!!!! När Petter och Ia väl kommit upp så åt vi en sen frukost och spelade några omgångar memory sen bar det av på snöskoter ner till Möckeln där det redan var massor av folk. Höglunds anslöt och vi hade några mysiga timmar med pulkaåkning, sparkåkning, grillning och umgänge innan jag och Jennie tog en RASK promenad hem medans de andra packade in sig i bilar och skoter. Hemma igen har P och Ia haft pappa/dotter tid och jag har unnat mig att ligga i soffan och titta på "When a man loves a woman". Mycket mysigt och skönt!

Nu har Ia somnat och P är med Matte, Lena och Fredrike in till stan och hämtar hem pizza som blir inledningen på vår monopolkväll! Mysigt!
Imorgon är mitt projekt att rensa och organisera i garderoben. Får nog ta P till hjälp, det är verkligen hans starka sida, garderober!!;)

Annars blir det lugnt, volleyboll på kvällen. Affe och Set kommer hit och är barnvakt, vilket självklart uppskattas av både oss föräldrar men nog allra mest av lillfisen. Hon saknar båda väldigt mycket, det märks, hon pratar om dem mycket och undar vart de är. Och det är ju kul att de får träffas lite nu innan de åker till Norge och jobbar! Så det blir en bra kväll för hela familjen!

Egentligen hade vi tänkt ha hemmamys bara vi, men när vi fick höra att det var volleyboll så bestämde vi oss för att ta den myspysen någon annan kväll nu snart! Det är roligt att spela mixed!
Och bra att röra lite på fläsket! ;)


God fortsättning på er allesammans! Ta hand om er och de runt omkring er!


Kärlek / Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0