Björnrike

Jaha, efter en helt fantastisk dag ute i backen igår så vaknade jag klockan sex av att elvira hostade jättemycket, hann precis vakna till när hon började kräkas massor i sängen. Hann inte få ur henne ur sängen.. suck. Varför packade vi inte extra sängkläder?! Nybörjarföräldrar!!!
Efter torkande och välling så somnade vi om till kvart i sju, då vaknade jag av att Elvira sitter och kräks rakt på petters rygg, och nu var det välling som kom upp.... ganska blött med andra ord. Upp och torka och trösta liten lessen tjeja som nog tyckte att det här var jätte pinsamt! Höll på att kräkas här uppe i en timme ungefär, blev alldeles orkelös och bara föll i hop på golvet, skakade och bara kröp upp i mammas knä och somnade.. sov några minuter åt gången och kräktes igen! Suck. Men nu verkar hon pigg igen, leker med lotta och har fått i sig lite cola (USCH)! Vi ska testa och äta frukost få se hur det går.
Det här var ju min största skräck som föräldrer, första magsjukan. Men det gick jättebra, höll om henne när hon kräktes och torkade kräks från golv, ia och mej själv! Kände mej jäkligt ofräsch, men det kändes som det var mindre viktigt. Det viktigaste var att Elvira fick det så bekvämt som mjöligt!

Nej nog om detta! VIlket trevligt inlägg det blev! hAha, men det är ju valfritt att läsa;)

Nu hoppas jag vi klarar oss och att resten av veckan blir bra!


OaO/ ANna

Kommentarer
Postat av: Angelica

Men stackars Ia! Hopas hon mår bättre idag. O att ni kan njuta resten av veckan. kram

2009-02-17 @ 13:26:06
URL: http://misshero.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0