Påsk i dalarna

Efter en resa på drygt sex timmar var vi äntligen framme i vansbro, dock ska sägas att Elvira skötte sig utmärkt hela resan. Klart som katten att hon var trött och uttråkad sista biten, det var ju jag med, men i stort sett inget gnäll eller gråt på hela tågresan, mammas duktiga flicka!!

Sedan vi kom i torsdagskväll har vi hunnit med massor känns det som, hälsat på hos emma, träffat mormor och morfar, mött elin vid tåget, varit hos farmor på påskmiddag med nästan hela släkten, gått runt saltvik, varit hos per och gratulerat och snart ska vi ha påskmiddag här hemma med janssons. Mysigt. Just nu sover Ia, det har gått jättebra att lägga henne och sova middag nu, jag har läst typ tre böcker sen lagt undan dem och sagt att nu är det sovdags, blundat och det har tagit en kvart max så sover hon. Mycket bra. utan välling! Perfekt! Hoppas det är en rutin som är här för att stanna.

Fint väder, mycket fint. Känner att jag har planer ínför hemma dagarna i slutet av veckan om det är så här fint, då ska altanen städas och sedan blir det grillat! Minst en dag! Mums. Jättesugen. Få se om man kan övertala dessa här att kanske ha grillpremiär redan imorgon!?

Klart vi saknar Peppo, det gör vi ju nästan jämt när han inte är hos oss. Men han verkar ha fullt upp där hemma så förmodligen hade vi inte sett röken av honom om vi var hemma heller! Så då kan vi ju lika gärna vara här!

Nepp, ska gå in och hjälpa till lite nu! Men hoppas alla mina vänner har en toppen påsk och att ni njuter av ledighet!

Småland och vi ses igen på onsdag!


Gla påsk! / Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0