Öroninflammation

Japp, Elvira har fått öroninflammation på båda öronen. Vi var till doktorn i lördags efter att ha tagit tempen på fredagkväll och upptäckt att hon hade nästan 39 graders feber. Så nu äter hon penicillin igen. Stackaren. Men den här gången tycker hon om det iaf, blir glad när vi tar fram sprutan! Skönt att slippa bråka i henne den!

Annars är det väl som vanligt. Vi ska till stan snart och göra lite ärenden. Samåker med Lena, hon ska oxå fixa lite och sedan hämta Albin som är hos en kompis í stan. Vi tänkte ta en kaffe nånstans oxå, skönt att komma hemifrån lite. Speciellt som petter ska jobba över och inte kommer vara hemma försen elvira lagt sig. Blir en lugn vecka. Ska ev följa med min klass till Kalmar på fredag. En tågtur med elver och elvira! Kul! Lite shopping kanske! I helgen är det marknad i Vimmerby, får väl bli ett besök där.

Herregud, kan ju inte börja tänka på helgen än. Det är ju bara måndag! Men veckorna går så fort nu så det är bara att flyta med känns det som. Snart midsommar ju!

Snart ettårskalas! Hur häftigt är inte det!?

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0