Massa bebisar

Ja idag har vi haft besök av tre mammar plus barn från föräldragruppen. De första kom redan vid nio och de sista åkte hem vid halv tre. Så det var fullt ös nästan hela dagen. Efter att ha lekt och stojat hela dagen somnade Elvira så sött när vi blev ensamma igen. Tror mamma slumrade en stund oxå!;) Skönt!
När vi vaknat och ätit gröt gick vi ut på promenad med grannarna. Albin är så duktig att cykla nu så vi får ligga i för att hänga med!
Sen gungade jag och Elvira och gick bort till hagen och klappade hästarna. Idag var hon lite modigare! Sen hem och började laga mat. P kom hem så han tog läggningen med lillan medan jag gjorde färdigt i köket. Efter maten åkte han hem till sina föräldrar för att få hjälp att få av vinterdäcken som fastnat på nåt sätt.. kom precis tillbaka.
Jag har duschan, målat naglarna och kollat mailen.. Ska nog krypa ner ganska snart. Är trött. Och imorgon har vi fullspäckat schema. Skönt att det är röd dag och ledigt för P på torsag. Då ska vi förhoppningsvis städa altanen.

Så nu har ni fått en liten uppdatering på vår dag. Hoppas alla ni har haft en bra dag oxå

God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0